Wethouder wenst Coachcentrum ‘veel rugwind’

'Vier gepassioneerde en ervaren ZZP'ers'. Zo noemde wethouder Van Rijn de vrouwen die de samenwerking zochten en afgelopen zaterdag hun Coachcentrum Amstelland officieel door hem lieten openen. De praktijk is gevestigd aan Stationsweg 38.

Het ondernemerschap van de 'Zelfstandige Zonder Personeel' kan soms best eenzaam zijn, zo hield de wethouder de aanwezigen voor. “Dan is het goed om de samenwerking te zoeken en te verbinden. Dat is ook iets wat we als College van B&W van belang vinden,” aldus Van Rijn die het viertal vrouwen op deze stormachtige zaterdag 'veel rugwind' toewenste.

Disciplines
Coachcentrum Amstelland heeft verschillende dienstverlenende disciplines op coachgebied in huis. Er kan onder meer een beroep worden gedaan op een kindertherapeut, loopbaancoach, spiritueel medium en een creatief adviseur.

Foto's: (vanaf boven) de onthulling van het naambordje bij de voordeur, de praktijk wordt gevormd door Belinda Buskermolen, Mercedes Sharrocks, Jidske Steenwinkel en Ingrid Claasen (naast Robert van Rijn van links naar rechts) Foto's Arjen Vos

(advertentie)

 

Eén reactie

  1. Beste Arjen, dank je wel voor de publicatie, leuke foto’s en uiteraard jouw aanwezigheid.

    Hartellijke groet,
    Coachcentrum Amstelland

    Belinda, Jidske, Mercedes en Ingrid

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin