Voordelig driegangenmenu bij De Zwarte Ruiter

(Foto De Zwarte Ruiter)

(Advertorial) In tijden waarin alles duurder wordt, biedt eetcafé De Zwarte Ruiter een toegankelijk driegangenmenu voor een schappelijke prijs. Voor slechts €29,50 kan er gezellig, goed en uitgebreid worden gedineerd.

Volgens eigenaar Jorn Varenhorst heeft de test met een driegangenmenu de afgelopen weken tot enthousiaste reacties geleid bij de gasten. “We hebben het concept na de testfase een beetje aangepast en besloten de ‘oktoberdeal’ er als vaste optie in te houden. Zo kunnen onze gasten zeven dagen in de week genieten van een compleet diner voor de vaste lage prijs onder de 30 euro. Het blijft daarnaast natuurlijk gewoon mogelijk om gerechten los van de kaart te bestellen.”

In de sfeervolle ambiance van het eerste restaurant wat je tegenkomt als je via de brug Aalsmeer binnenrijdt, valt er vanaf 1 november nog meer te genieten. Dan wordt de nieuwe kaart in gebruik genomen met gerechten die meer passen bij het herfstseizoen.

Evenementen
Al ligt de nadruk op eten, de bar, borrelhoek en het verwarmde terras maken De Zwarte Ruiter naast restaurant ook een echt café waar je kunt borrelen, voetbalwedstrijden van Oranje op het WK en Formule1 kunt volgen. Daarnaast organiseert De Zwarte Ruiter regelmatig evenementen als pubquizzen, discobingo’s en Hollandse avonden met live artiesten. Dagelijks geopend van 16:00 tot 00:00 uur en in het weekend tot 01:00 uur.

Eetcafé De Zwarte Ruiter
Dorpsstraat 93
0297 – 222177
www.dezwarteruiter.cafe

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin