Vooges haalt iconische bosvruchtentaart uit assortiment

Door: redactie. Een heerlijke harde wener bodem, bosvruchten, banketbakkersroom en verse slagroom afgedekt met een heerlijke topping van marsepein. De kenner weet gelijk dat het dan gaat over het bosvruchtentaartje van bakkerij Vooges. Deze allemansvriend doet het al jaren goed in alle winkels van de bekende bakker. Niet alleen vanwege de heerlijke smaak, ook door de toegankelijke prijs.

Helaas kan bakkerij Vooges de taart niet meer aanbieden zoals ze dat graag willen: een taartje van hoge kwaliteit en tegelijkertijd toch scherp geprijsd. “Met alles wat er in de wereld gaande is, worden ingrediënten duurder,” zo legt Jasper Engel uit, “willen we dit taartje nog aanbieden, dan doen we af aan de kernwaarden waar het taartje voor staat. We hebben dus met pijn in ons bakkershart besloten het taartje uit het assortiment te halen. Wel gaan we zorgen voor een waardige opvolger waarbij we net als altijd open staan voor suggesties.”

Aankomend weekend is het taartje voor het laatst te verkrijgen en om gepast afscheid te nemen is deze komende vrijdag en zaterdag in de aanbieding voor slechts €7,95.

(Foto Vooges)

5 reacties

  1. Neeeee, niet doen ! Je mag hem duurder maken hoor. Hij mag niet verdwijnen.

  2. Als het een 1 aprilgrap is ben ik daar flink ingetuind. Vanmorgen meteen gebeld dat ze het niet konden maken omdat de bosvruchtentaart al 30 jaar lang bij iedere verjaardag in ons gezin lekker opgepeuzeld wordt. Mieke liet weten dat ze ook niks aan kan doen maar de boodschap zou doorgeven aan Jasper.

  3. Neeeee, niet mee stoppen!!! Ik wil er vrijdag 1 🍰 hebben en bestel er gelijk 2 🍰🍰voor 26 april.

  4. Ik hoop op een 1 april grap. Al jaren een favoriet van ons en zeker van Herman😋

  5. NEE!!!! Jasper niet doen!!!!! Dat ding is voortreffelijk. Ik kom er zaterdag 3 halen!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin