Vernieuwde Albert Heijn bol van technische snufjes

Supermarktmanager Stefan Scholten (r) en zijn assistent Lars Houdijk zijn trots op hun vernieuwde winkel. (Foto: Albert Heijn/Yasmin Hargreaves)

Na twee weken verbouwen is vandaag de Kudelstaartse vestiging van Albert Heijn weer open gegaan. De winkel van de ondernemersfamilie Weernekers is nu twee keer zo groot als voorheen en beschikt over het nieuwste winkelconcept van het concern. Klanten vinden er een veel ruimer assortiment en afrekenen verloopt sneller met zelfscankassa’s.

Meteen al bij binnenkomst wordt de klant verrast met een indrukwekkende uitstelling van verse groente en fruit. Hier wordt het zogenaamde ‘dry misting’ toegepast, een fijne verneveling van water waardoor alles langer vers blijft. Wat verder opvalt is de ruime opzet van de gehele winkel. De gangpaden zijn breed, de afdelingen overzichtelijk ingericht

Zelfscan
De winkel is voorzien van de nieuwste technische snufjes. Op grote beeldschermen is informatie te vinden over seizoensproducten en recepten. Met elektronische schapkaartjes kan sneller worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. Ook is er nu zelfscan waardoor het afrekenen een stuk sneller gaat. Zowel met de handscanner of de mobiele telefoon zijn de boodschappen te scannen. Dat kan ook in één keer bij de zelfscankassa. Afrekenen bij de gewone kassa blijft eveneens mogelijk

Corona
Om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken zijn er plexiglas schermen bij de kassa’s. Ook mag er maximaal één klant per tien vierkante meter in de winkel aanwezig zijn en is het gebruik van een winkelwagen verplicht. Albert Heijn doet een dringend beroep op klanten om zoveel als mogelijk gebruik te maken van zelfscan en de boodschappen met pin of mobiele telefoon af te rekenen.

De nieuwe vestiging is open van maandag tot en met zaterdag van 7:00 tot 22:00 uur, zondag van 8:00 tot 22:00 uur.

Tekst Albert Heijn

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel