Veldsink Advies Aalsmeer zorgt voor financiële rust

Fabian van Wijk (Foto Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Fabian van Wijk, vestigingsmanager van Veldsink Advies Aalsmeer.

Door: Hans van der Linden. Zoek je een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij hun klanten? Die kun je vinden bij Veldsink Advies Aalsmeer gevestigd aan de Stationsweg. Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, of heb je een ander financieel vraagstuk? Ook dan helpt Veldsink Advies Aalsmeer je graag.

Fabian van der Wijk woont met zijn gezin in Purmerend en is sinds januari 2023 vestiging manager van Veldsink Advies Aalsmeer voor de zakelijke klanten. Fabian is oorspronkelijk afkomstig uit Amsterdam en heeft bedrijf economie gestudeerd. Na zijn studie is hij, zoals hij het zelf noemt ‘in de verzekeringen gerold’ en heeft daarna diverse functies bij bedrijven in de assuradeuren sector gehad en zijn diploma’s hiervoor gehaald. “Op het kantoor in Aalsmeer werken we met circa tien personen, met ieder eigen affiniteit en expertise. Drie medewerkers zijn volledig gericht op de zakelijke markt,” aldus Fabian.

Historie Veldsink groep
Veldsink is in 1979 als familiebedrijf gestart en heeft inmiddels 90 vestigingen in middelgrote gemeenten door heel Nederland. “Onze bedrijfsfilosofie is de zogenaamde ‘Local Hero’ gedachte, dat wil zeggen: Samen met zakelijke en privé relaties kiezen voor een langdurige vertrouwensrelatie. Deze wordt geborgd door, betrokkenheid, oprechtheid en het actief luisteren naar de persoon achter de klant. Hierdoor kan een schets worden gemaakt waar de daadwerkelijke behoeftes bij de klant liggen, levert Veldsink een meerwaarde ten aanzien van financiële oplossingen en organiseren wij financiële rust.”

Kortom: het kantoor in de buurt waar je terecht kunt voor al je financiële vraagstukken. Een luisterend oor en aandacht voor jouw wensen en behoeften. Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen of het pensioen. Ook voor bankzaken kun je bij Veldsink terecht, zij zijn namelijk ook Zelfstandig Adviseur van RegioBank.

Van autoverzekering tot woonwensen
Om jouw (financiële) vraag écht goed te kunnen beantwoorden, wil Veldsink Advies Aalsmeer je graag beter leren kennen. Juist dan kunnen zij jou, als onafhankelijk adviseur, het beste helpen. Zij verrichten bijvoorbeeld voor de autoverzekering niet bij één aanbieder onderzoek, maar gemiddeld bij zo’n 25 aanbieders. Zodoende kun je ervan op aan dat de verzekeringsoplossing over een uitstekende verhouding tussen premie en voorwaarden beschikt. Ook om woonwensen in vervulling te laten gaan vindt Veldsink beste hypotheek tussen ongeveer 30 geldverstrekkers.

De kracht van de Veldsink organisatie is, dat zij met de vestiging in Aalsmeer betrokken en dichtbij de klant staan. “Je kunt bij ons gewoon binnen lopen voor een vraag of persoonlijk advies. We regelen jouw financiële zaken zoals jij dat wil, bij ons op kantoor of thuis via internet. Op ons kantoor  is iedereen altijd van harte welkom, ook zonder afspraak,” aldus Fabian.

Heilig vertrouwen
Fabian geeft aan een heilig vertrouwen te hebben in lokaal ondernemen en daarom lid te zijn van de Businessclub van FC Aalsmeer met haar grote en diverse netwerk. “Door het lidmaatschap hopen we de naamsbekendheid van Veldsink Advies Aalsmeer te vergroten en met ondernemers te kunnen netwerken.”

Veldsink Advies Aalsmeer
Stationsweg 38
1431 EG Aalsmeer
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur
Telefoon:0297-343834
E-mail:aalsmeer@veldsink.nl
veldsink.nl/vestiging/veldsink-ava

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin