Van Zaal geeft dodehoekles aan winnaar kleurwedstrijd

Transportbedrijf Van Zaal Transport uit De Kwakel start een actie om leerlingen van basisscholen uit de gemeenten Aalsmeer en Uithoorn bewust te maken van de dode hoek bij vrachtwagens. Dit doet zij door middel van een kleurplatenactie waarbij de winnaars een les over de dode hoek voor hun hele klas kunnen winnen.

De transportonderneming heeft recent alle basisscholen in Aalsmeer, Kudelstaart, Uithoorn en De Kwakel uitgenodigd voor de actie die gericht is op kinderen van groep zeven. De leerlingen met de mooiste kleurplaten winnen een gratis les over de dode hoek voor hun hele klas waarbij een vrachtwagen wordt meegenomen die als voorbeeld dient. Er zijn in totaal twee winnaars: één uit gemeente Aalsmeer en één uit gemeente Uithoorn. De winnaars worden gekozen door een jury, bestaande uit drie werknemers van het transportbedrijf.

Bewust
Het bedrijf organiseert de actie, omdat zij het belangrijk vindt om mensen bewust te maken van het gevaar van de zogenoemde dode hoek. “Als transportbedrijf beseffen wij dat de dode hoek een risico is in het verkeer. Daarom maken wij mensen, in het bijzonder kinderen, graag bewust hiervan,” aldus Denise van Vliet, communicatiemedewerker van het bedrijf. 

Aanmelden
De actie loopt nog tot 1 december 2016. Basisscholen die zich nog willen aanmelden of die onverhoopt de mail niet hebben ontvangen, kunnen contact opnemen met Van Zaal Transport via: nieuws@vzt.nl.

Afbeelding: door het inkleuren van deze vrachtwagen kan de dodehoekles in de wacht worden gesleept.

Eén reactie

  1. De Transportonderneming heeft een pluim verdiend!!
    Een hele goede actie !!
    U als bedrijf geeft een goed voorbeeld .
    VAN ZAAL TRANSPORT. TOP!!!

    GR Jacques,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel