‘Van der Wal Vaneman’ wordt ‘FrankVanemanAutomotive’

(Advertorial) Vorig jaar sloegen de autobedrijven Van der Wal en Vaneman de handen in elkaar om naast Fiat ook het merk Kia in Aalsmeer aan te bieden. Deze week maakt de directie bekend dat ze een volgende stap maakt door in Aalsmeer verder te gaan onder de naam FrankVanemanAutomotive.

Een naam die al bekend is in de regio en zichtbaar op de voorgevel van de twee andere vestigingen in Hoofddorp en Amsterdam. Binnenkort zal de naam ook op het pand aan de Witteweg worden aangebracht. Daarmee komt een einde aan het tijdperk van Van der Wal. Voor de klant betekent dit niet direct een grote verandering. Dezelfde vertrouwde mensen, dezelfde service, zowel in de showroom als in de werkplaats. Ook Dirk van der Wal blijft 'het gezicht' van de Aalsmeerse vestiging.

Door vanuit één naam te werken, wordt de bedrijfsvoering een stuk efficiënter gemaakt, zo laat de onderneming weten. “Altijd met het doel om de zaken voor de klant direct goed te regelen. Met een eigen schadeherstel, leasing- en verzekeringbedrijf, een groot aanbod aan merken en occasions en zelfs een park & fly service zijn we van alle markten thuis,” aldus directeur Frank Vaneman. 

Groeiende vraag
Net als de andere vestigingen kan men ook in Aalsmeer terecht voor de merken Fiat, Kia, Abarth, Alfa Romeo en natuurlijk de bedrijfswagens van Fiat (Fiat Professional). Dat geldt zowel voor service als onderhoud. Binnenkort zal vestiging Aalsmeer ook meer topoccasions gaan aanbieden van zowel eigen merk als andere A-merken. Hiermee wil Vaneman vooral inspelen op de groeiende vraag naar jong gebruikte auto’s.

Foto: het team van FrankVanemanAutomotive voor de Aalsmeerse vestiging met uiterst rechts Dirk van der Wal en Frank Vaneman.

(advertentie)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel