Vacature: Zorgcoördinator bij Altra College

(Advertorial) Ben jij de betrokken, ambitieuze startende Zorgcoördinator die wij zoeken? Ben je pas afgestudeerd als orthopedagoog of heb je werkervaring als jeugdhulpverlener of binnen het onderwijs, heb je affiniteit met onze doelgroep en wil je graag onderdeel uitmaken van ons team? Dan is deze functie op het Altra College Haarlemmermeer wat voor jou!

Wat ga je doen?
Als Zorgcoördinator ben je werkzaam binnen onze unieke school; het Altra College Haarlemmermeer, waarin onderwijs- en jeugd & opvoedhulp met elkaar verbonden zijn. Samen met de zorgcoördinator ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor de leerlingenzorg van onze leerlingen. Je bent inzetbaar op verschillende vlakken: zowel op casusniveau als klassenniveau. Je bent verantwoordelijk voor het intaken van nieuwe leerlingen, het aanvragen en verlengen van de toelaatbaarheidsverklaring (TLV), het (laten) opstellen van het OntwikkelingsPerspectiefPlan (OPP) en het coördineren van de uitvoering daarvan. Daarnaast onderhoud je contacten met externe ketenpartners (zoals jeugdbescherming, jeugdhulp, GGZ, leerplicht, schoolarts) en organiseer je oudergesprekken en MDO’s. Door middel van goede gespreksvaardigheden weet je aansluiting te vinden bij alle partijen.

Naast jou bestaat het zorgteam uit de zorgcoördinator, de doorstroomcoördinator, de Atos/ Schoolcoach, de Remedial Teacher en de pedagogisch medewerker. Met al deze professionals werk je internsief samen in gedeelde casussen en heb je de regie over de leerlingen die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

Op het Altra College zitten leerlingen met een diversiteit aan problemen, maar één ding hebben ze gemeen: ze hebben mogelijkheden en talenten. We willen hen de ondersteuning bieden die zij nodig hebben om hun ambitie en potentie waar te maken.

Wat wij bieden

 • Werken binnen een unieke organisatie met aanbod van zowel Onderwijs als Jeugdhulp;
 • Werken in een team van betrokken, enthousiaste professionals in een groeiende, ontwikkelingsgerichte school in een open en informele cultuur;
 • Begeleiden van een hele leuke doelgroep;
 • Dynamische functie en werkomgeving;
 • Dankbaar en eervol werk;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Een dienstverband voor 24 uur. De gewenste startdatum is per direct tot 1 oktober 2022;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs OOP in schaal 11; Het salaris bedraagt minimaal €2.703,- en maximaal €4.971,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Wat wij vragen

 • Je hebt een passie voor het onderwijs en je hebt affiniteit met de doelgroep. Het bieden van structuur en een veilig leerklimaat waar jongeren tot ontwikkeling komen vind jij belangrijk. Je bent geïnteresseerd in de leefwereld van de leerlingen en de onderliggende oorzaken van gedrag. Je betrekt ouders/verzorgers bij het onderwijsproces;
 • Een afgeronde studie Psychologie of Orthopedagogiek (WO niveau);
 • Gespecialiseerde theoretische kennis en vaardigheid op het gebied van orthopedagogiek/orthodidactiek;
 • Kennis van gedragspatronen van leerlingen en kennis van het VO en VSO;
 • Vaardig in het begeleiden van diverse betrokkenen (leerling, ouder, onderwijsteam en zorginstellingen);
 • Toegankelijke persoonlijkheid met goede verbale en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Een flexibele instelling en gericht op samenwerken.

Ben jij de Zorgcoördinator die op de knop direct solliciteren wil drukken? We zien jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Bij vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Pien Stroethoff, schooldirecteur, op telefoonnummer 023-5553972 of per mail lisa.feenstra@altra.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin