Vacature verkoopmedewerker AalsmeerVandaag M/V

Functie: freelance verkoopmedewerker

Korte omschrijving: bedrijven langsgaan en bellen om advertenties te verkopen voor de nieuwswebsite. Contacten onderhouden met adverteerders.

Taakomschrijving:
AalsmeerVandaag.nl is een onafhankelijke lokale website die Aalsmeerders en Kudelstaarters zoveel mogelijk plaatselijk nieuws en allerhande informatie wil bieden. Nieuws staat daarbij voorop. Advertenties moeten de website financieel mogelijk maken. De nieuwsorganisatie zelf is allereerst doende met het schrijven van nieuwsartikelen en andere bezigheden die de website actueel houden en continuïteit geven. Advertentiewerving is (nog) geen volwassen onderdeel van de organisatie. De organisatie is op zoek naar een commercieel ingesteld persoon die makkelijk op bedrijven afstapt en advertentieruimte op de website weet te verkopen.

Functie-eisen:
Affiniteit met de verkoop van producten of diensten.

Wat maakt de functie de moeite waard:
Het is een functie met veel vrijheid. Wie commerciële kwaliteiten heeft, kan er wellicht zijn ei in kwijt. Bovendien levert hij/zij met de binnengehaalde advertenties een bijdrage aan het realiseren van een sterke, gezonde website, die veel voor Aalsmeer kan en wil betekenen. De advertentieverkoper werkt nauw samen met de nieuwsorganisatie, die eindverantwoordelijke is voor de inhoud en het reilen en zeilen van de website. Je bent als verkoopmedewerker onderdeel van een team van professionals.

Werktijden:
Zelf te bepalen, met flexibel aantal uren op freelance-basis.

Contact:
Interesse om het AalsmeerVandaag-team te versterken? Stuur dan een mail naar info@aalsmeervandaag.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin