Vacature: Servicemonteur

(Advertorial) Lijkt het je wat om in een gezellig, hecht team terecht te komen terwijl je ook nog eens bezig bent met je passie? Ben jij dè technicus die klaar is voor de toekomst en geïnteresseerd is in de meest vooruitstrevende autotechnieken? Krijg je er een kick van mensen weer tevreden en met een lach op weg te helpen? En kun je op deze drie vragen ‘ja’ antwoorden? Misschien is de vacature van Servicemonteur bij Frank Vaneman Automotive dan geknipt voor jou.

Wordt jij de collega van Bart? “Bij Frank Vaneman Automotive heb ik alle kansen gekregen om mezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld toen ik APK-keurmeester wilde worden, was daar alle ruimte voor en kon ik direct beginnen met mijn opleiding. Het is fijn dat het in dit bedrijf gaat om de mens. We voelen dagelijks waardering voor wat we doen, zowel van onze collega’s als van de mensen die bij ons komen voor onderhoud of reparatie.”

Direct goed geregeld
Heb jij ook een chef die vindt dat je te lang over een klus doet…? Of heb je er eentje die je helpt? Voor onze vestigingen in Amsterdam Zuidoost en Hoofddorp zijn we op zoek naar echte, alles kunnende Kia-monteurs! Wij willen maar één ding: tevreden klanten. Onze missie is iedereen met een lach weg te laten rijden. De belofte die we daarbij doen: direct goed geregeld! Daarom zoeken we iemand die zich dagelijks wil inzetten om ons bedrijf en jezelf beter te maken. Met Kia als nieuwe nummer één, het merk van de toekomst, kun je bij ons monteur worden met een mooie toekomst.

Hoe dan? Als monteur heb je feilloos door wat er aan de hand is met een auto. Omdat je niet alleen een teamspeler bent maar ook zelfstandig prima kunt werken, stel je die diagnose en is het voor jou geen probleem kort en helder toe te lichten wat er moet gebeuren; eventueel ook aan de klant.

Wat wij bieden
Omdat wij het belangrijk vinden dat iedereen met een lach de weg opgaat na het bezoeken van Vaneman. Zowel onze klanten als onze medewerkers! Daarom willen we ook graag investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling zodat jij kunt groeien in doen wat je leuk vindt en kunt uitblinken in je vak. Daarnaast bieden we je uiteraard een uitstekend salaris. Wij hebben de ambitie om het beste en leukste autobedrijf te worden, en met jou gaat dat lukken.

Wat wij vragen
Je hebt een afgeronde opleiding tot autotechnicus
Je hebt kennis van en interesse in de huidige autotechniek
Je bent in staat om de juiste diagnose te stellen
Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot, en je hebt oog voor detail èn klanttevredenheid
Je wilt graag meer kennis opdoen, cursussen volgen en groeien in je vak. De beste worden!
Je bent enthousiast en zelfstandig (naast het leuk te hebben met je collega’s)
Zelfstandig een APK kunnen uitvoeren is een pré. Maar niet noodzakelijk!

Interesse? Neem dan contact op met Teun van de Gevel via pz@fva.nl, teun@fva.nl of 020-5672030.

(Foto Vaneman)

Lees vorig bericht

Gedichten dorpsdichter Jan Daalman krijgen muzikale glans

Lees volgend bericht

Beëdiging commissieleden op 13 april


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *