Vacature: ‘Medewerker TD HilverdaFlorist’

Als Medewerker Technische Dienst bij HilverdaFlorist ben je verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van alle onderhoudsactiviteiten. Je lost zelfstandig storingen op en je voert (preventief) planmatig onderhoud uit aan productiemachines en apparatuur. Je biedt ondersteuning bij uitvoering van werkzaamheden door externe technische bedrijven en ziet erop toe dat dit goed gebeurt.

Heb jij veel ervaring en zie jij jezelf meer als Hoofd Technische Dienst? Ook dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wat wij je bieden
Je komt te werken in een leuk team en je mag je met alle facetten van de techniek binnen ons bedrijf bezig houden. Wij beschikken over een net nieuw gebouwd kassencomplex voorzien van zeer moderne werkmethoden en technieken en uiteraard voer jij hier ook het onderhoud voor uit. Je krijgt dan ook alle kans om hier te laten zien wat jij kunt.

Wij zijn een familiebedrijf waar we voor elkaar klaar staan met een prettige werksfeer in een no-nonsense, open en eerlijke en platte organisatie. We organiseren regelmatig leuke activiteiten met elkaar. Ontwikkeling vinden wij belangrijk en dit stimuleren wij ook door middel van training en opleiding.

Daarnaast ontvang je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals;

  • Een aantrekkelijk salaris, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • Een functie voor 40 uur in de week;
  • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Glastuinbouw;
  • 25,5 vakantiedagen op fulltime basis en de mogelijkheid om 7 dagen (op fulltime basis) bij te kopen;
  • Een jaarcontract, daarna, bij goed functioneren, een contract voor onbepaalde tijd;
  • Deelname aan het pensioenfonds van de Glastuinbouw (BPL);
  • Reiskostenvergoeding conform de CAO Glastuinbouw;

HilverdaFlorist als jouw nieuwe werkgever
HilverdaFlorist richt zich op de veredeling en vermeerdering van een uitgebreid assortiment snijbloemen, potplanten en tuinplanten. Dit gebeurt met een sterke drive en focus op innovatie. HilverdaFlorist is dé leverancier van hoogwaardig jong plantmateriaal, geschikt voor elk klimaat en elke teeltbehoefte. Ons assortiment bestaat uit uitgangsmateriaal in zaden, stekken en weefselkweek.

Onze missie is simpel: uitblinken in alles wat we doen. Om dit te bereiken richten we ons op vier kernwaarden: innovatie, ambitie, partnerschap en betrouwbaarheid. Het hoofdkantoor van HilverdaFlorist is gevestigd in De Kwakel. Hier in Nederland werken we met ruim 150 mensen in een internationaal verband. Samen met onze andere vestigingen in Colombia, Kenia, India en Canada kan HilverdaFlorist alle klanten wereldwijd voorzien van de beste producten en advies.

Wat vragen wij van je?
Je raakt niet gestrest van vragen zoals: ‘Er lijkt kortsluiting te zijn in de machine, kun jij dit verhelpen?’ ‘Weet jij wanneer de onderhoudsmonteur voor de klimaatcomputer weer komt?’ ‘De waterdruk op de slang is niet goed, kun jij hier naar kijken?’.

Je hebt een technische achtergrond, bij voorkeur met kennis op mechanisch en elektrotechnisch gebied. Verder houd je van afwisseling, ben je stressbestendig, sociaal vaardig, resultaatgericht en kun je goed prioriteiten stellen.

Daarnaast beschik je over:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt bij voorkeur een opleiding afgerond richting elektrotechniek of mechanica;
  • Ongeveer 3 jaar ervaring met het onderhouden van installaties.

Stuur je cv en motivatiebrief aan Marije Buizer, HR Manager, via de e-mail, vacature@hilverdaflorist.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin