Toekomst IJssalon Cadore ongewis

De deuren van ijssalon Cadore in de Zijdstraat zijn ondanks het zomerse voorjaarsweer van de laatste tijd potdicht gebleven. Geen teken van leven valt er te bespeuren. Pech voor de ijsliefhebbers die zich nu maar moeten zien te laven aan fabrieksijs van de snackbar.

Waarom de salon niet open gaat is niet helemaal duidelijk. Het lukte AalsmeerVandaag niet een reactie te krijgen van eigenaresse Miranda van Koot. De telefoon wordt niet opgenomen, op ingesproken voicemail niet terug gebeld en ook mail blijft onbeantwoord. Volgens Karin de Veij van ondernemersfonds Meer Aalsmeer zou het gaan om 'familie omstandigheden' waarom de salon 'voorlopig' nog niet open is. De belofte van de ijsmaakster hierover een mededeling op de website te plaatsen, is nog niet nagekomen. 

Briefjes
Ook de drie andere filialen in Uithoorn, Mijdrecht en Hillegom zijn (nog) niet open. Aan het raam van laatstgenoemde vestiging hangen briefjes. Die vermelden dat er een nieuwe huurder wordt gezocht en dat Cadore hier niet meer gevestigd is. De inventaris staat nog wel binnen opgeslagen (zie foto rechts).

Jammer
De kans dat Cadore alsnog open gaat lijkt klein. Dat zou jammer zijn voor de liefhebbers van het biologisch bereide ijs wat in de vier jaar dat de salon in de Zijdstraat gevestigd zit, zeer in de smaak viel. Jammer ook voor de overige winkels die daarmee een trekpleister missen. En ook jammer voor de klanten die vorig jaar een 'bollenkaart' hebben aangeschaft die voorlopig of helemaal niet meer verzilverd kan worden.

Foto's Arjen Vos

(advertentie)

 

6 reacties

  1. Ik ben niet verbaasd. Wanneer je je minderjarige personeelsleden/ ouders zo slecht behandelt gaan de praatjes vanzelf rond en wil er niemand meer voor hen werken. En ja daar zit je dan met je bollenkaart… reken maar nergens op..

  2. “Familieomstandigheden” nee, proberen een ijssalon te runnen met gratis personeel !! Lees: niet uitbetalen ..en verschillende leveranciers niet betalen…gaat over vele duizenden euro’s…juridische procedure loopt hier nog. Stelletje oplichters!!

  3. Wat een gemis. Hopelijk krijgt de onderneemster toch weer de kracht om alle kinderen en volwassenen te verblijden met heerlijk ijs.

  4. Was laatst in Mijdrecht en daar zijn in dat korte winkelstraatje wel 3 ijssalons

  5. Was laatst in Mijdrecht en daar zijn in dat korte winkelstraatje wel 3 ijssalons

  6. Gelukkig verkoopt het chocopaleis in de Ophelialaan nr 99 ook heerlijk schepijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel