Terugblik Support, Score & Shop

Het voetbalseizoen 2023/2024 is ten einde gekomen en daarmee ook onze actie Support, Score & Shop. We hebben genoten van alle winnaars op en buiten het veld. In samenwerking met FC Aalsmeer en Businessclub FC Aalsmeer hebben we de Westeinderpas naar de voetbalvereniging gebracht. Alle 1200 leden en hun toeschouwers hebben de afgelopen maanden kennisgemaakt met de lokale cadeaukaart van Aalsmeer en Kudelstaart.

Grote winnaars seizoensactie
Bij een actie hoort natuurlijk een prijs. Tijdens de thuiswedstrijden van Zaterdag 1 viel er iets te winnen voor de supporters én de spelers. Bij de loterij maakte je kans op een cadeaukaart ter waarde van 25 euro. Ook hebben we acht keer een Man of the Match in het zonnetje gezet.

Van januari tot en met mei mochten we maandelijks een gelukkige deelnemer blij maken met de grote prijs: een Westeinderpas van maar liefst 100 euro. Nogmaals gefeliciteerd Lukas Langeveld, Ingrid den Hartog, Elsbeth Schoone, André de Vries en Jan Kuys.

De leukste lokale cadeaukaart
De actie zit erop, maar de Westeinderpas blijft, ook bij FC Aalsmeer. De kantine accepteert de lokale cadeaukaart als betaalmiddel. Heb jij een pas gewonnen of gekregen, dan kun je die dus ook volgend seizoen besteden bij jouw favoriete vereniging. Of ga er tijdens de zomerstop iets anders leuks mee doen in de buurt. Met meer dan honderd deelnemers in Aalsmeer en Kudelstaart valt er genoeg te beleven.

Heb jij deze keer niets gewonnen? We moedigen je aan om onze website en socials in de gaten te houden. We organiseren regelmatig leuke acties. Of koop de Westeinderpas voor jezelf of als cadeautje voor iemand anders. De lokale cadeaukaart is het leukste cadeau om te geven en om te krijgen. Bekijk de verkooppunten hier.

(Partnerbijdrage Businessclub FC Aalsmeer)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin