Starters krijgen steuntje in de rug van gemeente

Donderdag 13 oktober was in Crown Studio’s de startbijeenkomst van het ‘Zaai Coach Traject Aalsmeer’. Een tiental onlangs gestarte Aalsmeerse ondernemers maakte kennis met elkaar en kreeg een steun in de rug van de gemeente. Wethouder Economische Zaken Ad Verburg, zei zeer gelukkig te worden van zo’n groep starters.
 
Starters zijn volgens de wethouder van belang voor de vitaliteit en de modernisering van de Aalsmeerse economie. “Als gemeente willen we beginnende ondernemers daarom ook ondersteunen. Om een bedrijf te starten in deze lastige tijd, daar moet je durf voor hebben,” Aldus Verburg.
 
Masterclass
Deze eerste bijeenkomst, geleid door ‘Zaai-Coach’ Anja de Die, stond vooral in het teken van elkaar leren kennen, afspraken maken en doelen stellen. Diverse lokale ondernemers waren aanwezig om de starters vanuit hun ervaring toe te spreken. In het vervolgtraject gaan de 'nieuwbakken' ondernemers nog een aantal masterclasses volgen op het gebied van effectief netwerken, sales en sociale media.
 
Divers
De startende ondernemers zijn zeer divers wat hun bedrijfjes betreft. In willekeurige volgorde waren aanwezig: Angela van Westen (Bloei Massage), Arjen Verburg (Budget Broodjes), Marcel Pannekoek (Fox Inkoop Aalsmeer), Daniëlle Jonker (Soep Aalsmeer), Marianne de Vries (Tides Massage), Ilja van Luling (Meer Vastgoed), Sabine Joore-Backx (SO! Social Media), Jacqueline Wakker (Customized Payrolling), Nancy Wong (Zhengqidao VOF Chinese geneeswijze) en Swanet Muskee (Cigno Design).
 
Foto: de starters die zich hebben aangemeld voor ZAAI. Foto Esther Sparnaaij

 

2 reacties

  1. Betekent het krijgen van een steuntje in de rug hetzelfde als de oude uitdrukking ‘in het zonnetje gezet worden’ of gaat hier om een financiële bijdrage?

  2. Ik zie dat wethouder Hekking zich ook weer graag op de foto laat zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel