Social Return: dé oplossing voor krapte op arbeidsmarkt

Veel bedrijven hebben er last van; vacatures die maar niet worden opgevuld. Op online platformen als LinkedIn vliegen de vacatures je om de oren terwijl de krapte op de arbeidsmarkt maar niet verbetert. Het vinden van een geschikte kandidaat voor een openstaande vacature lijkt wel moeilijker dan ooit. Uiteindelijk wil je natuurlijk een medewerker die goed in het bedrijf past, maar waarbij je ook het lijstje van kwaliteiten kan afvinken.

De missie van Werkreturn is om bij te dragen aan een duurzame samenleving door organisaties en gemeentes te ondersteunen bij het invullen van hun vacatures. Het team van Werkreturn zet zich al meer dan tien jaar met succes in om een passende match tussen kandidaat en organisatie te vinden. Hierbij biedt het team begeleiding aan kandidaten, zodat zij makkelijker hun weg kunnen vinden op de nieuwe werkvloer. Werkreturn legt vooral de focus op persoonlijke aandacht. Zo proberen de jobcoaches altijd aanwezig te zijn op het eerste kennismakings- of sollicitatiegesprek. “Ik heb vaak te horen gekregen van kandidaten dat ze dit heel fijn vinden,” aldus Floris de Block, recruiter en jobcoach bij Werkreturn.

SROI
Ook helpt Werkreturn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk door middel van Social Return on Investment (SROI). Er is al sprake van Social Return indien iemand opnieuw aan het werk gaat na langer dan drie maanden zonder baan te hebben gezeten. Dit kan bijvoorbeeld doordat een contract niet is verlengd, door een faillissement of doordat iemand om andere redenen thuis zit zonder werk. Het toepassen van Social Return brengt een stuk maatschappelijk verantwoord ondernemen met zich mee. Zo werken we samen aan een duurzame samenleving.

Duurzame samenleving
Bent u als bedrijf op zoek naar de juiste kandidaat voor een openstaande vacature en wilt u tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame samenleving? Of bent u juist op zoek naar een (nieuwe) baan? Werkreturn staat voor u klaar. Onze site staat gevuld met diverse vacatures, zowel binnen als buiten de regio Aalsmeer. Daarnaast helpen wij u graag om uw SROI-verplichtingen of behoeften binnen het bedrijf in te vullen. Neem vandaag nog contact op met Werkreturn en bouw samen met ons aan een duurzame samenleving.

Werkreturn
Zwarteweg 110 Aalsmeer
085 489 58 79
inf0@werkreturn.nl
www.werkreturn.nl

(Zakelijke bijdrage)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel