Sani-dump: A-merken tegen laagste prijzen

Nana en Raymond (foto archief AV/Arjen Vos)

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Raymond Weber en Nana Aniam van Sani-Dump.

Met 41 megastores is Sani-Dump de grootste en snelstgroeiende zelfstandige sanitair winkel van Nederland. Al ruim 24 jaar is Sani-dump de aanbieder van luxe sanitair van alle grote merken, zoals Grohe, Sphinx en Villeroy en Boch tegen absolute bodemprijzen. ‘Betaalbare luxe’, zoals zij zelf zeggen. De slogan luidt: ‘Geen restpartijen of dumpzaak, maar alle A-merken tegen de laagste prijzen!’

Vertrouwensband
Raymond: “Ik ben opgegroeid in Amsterdam en woonachtig in Purmerend. Nana en ik hebben elkaar ontmoet toen wij beiden werkzaam waren in Zaandam. Ik was bij een meubelzaak werkzaam en Nana werkte destijds als medewerker voor Sani-dump Zaandam. Beide bedrijven waren in hetzelfde pand gehuisvest en wij ontmoetten elkaar daar regelmatig. Vanaf het begin klikte het meteen tussen ons en ontstond er een vertrouwensband. Toen wij op een gegeven moment allebei toe waren aan een nieuwe uitdaging, opperde Nana om samen een franchisevestiging van Sani-dump te starten. In 2014 hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en de vestiging Sani-dump Aalsmeer geopend. Wij zijn binnen het franchiseconcept beiden directeur-eigenaar. Naast Aalsmeer hebben wij in 2017 een tweede filiaal in Cruquius geopend. De meeste tijd werkt Nana in Cruquius en ik in Aalsmeer.”

Nana: “Ik kom oorspronkelijk uit Ghana en ben op mijn achttiende in Nederland komen wonen, omdat mijn ouders in Nederland woonden en werkten. Zelf ben ik woonachtig in Zaandijk. Het is geweldig om samen met Raymond onze twee vestigingen te runnen en hebben in de loop van de jaren een mooie vaste klantenkring opgebouwd van particulieren en ondernemers.

Badkamer door VR-bril
Het hoofdkantoor en het centrale magazijn van Sani-dump zijn in Dordrecht gevestigd. Landelijk zijn er vier grote afhaalmagazijnen, waaronder in Aalsmeer. De kernactiviteit van Sani-dump is de verkoop en het ontwerpen van badkamers voor de consumentenmarkt. Op basis van de afmeting van de ruimte, tekeningen of foto’s van de bestaande situatie, maakt Sani-dump voor de klant een vrijblijvende 3D-tekening. Na het leveren van de 3D-tekening, die ook via een VR-bril te bekijken is, is een veel gehoorde uitdrukking van de klant: “Geweldig om het zo te zien. Ik had van te voren geen idee dat dit bij mij thuis allemaal mogelijk was.”

A-merken
Het onderscheidende vermogen van Sani-dump is dat zij alleen met A-merken werken. Bij Sani-dump is afspraak ook echt afspraak en door de vijftig fysieke winkels heeft Sani-dump een enorm inkoopvoordeel. Niet voor niets kunnen zij daarom roemen ‘altijd de goedkoopste’ te zijn.

Businessclub
“Voetbal vinden wij allebei leuk om naar te kijken maar hebben er geen grote passie voor. Wij zijn lid geworden van de BusinessClub om als Aalsmeerse ondernemer iets terug te doen voor de lokale gemeenschap. Hier sluit een lidmaatschap goed bij aan. Daarnaast willen wij door middel van ons lidmaatschap ons netwerk binnen Aalsmeer vergroten, zowel onder particulieren als bij bedrijven waarvan een aantal de weg naar ons filiaal in de Lakenblekerstraat 21 inmiddels al goed heeft gevonden.

Sani-Dump Aalsmeer
Lakenblekerstraat 21
1431 GE, Aalsmeer
T: 0297-500400
W: www.sanidump.nl/stores/sanidump-aalsmeer
E: hornmeer@sanidump.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Lees vorig bericht

Aalsmeer strijdt met regio tegen dakloosheid

Lees volgend bericht

Hilverda De Boer groeit! Groei jij mee?


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *