S4H-inbraakbeveiliging voor huis en bedrijf

Directeur/eigenaar Marco Hogenboom (Foto Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Marco Hogenboom van S4H Inbraakbeveiliging.

Door: Hans van der Linden. Voor het beveiligen van uw huis en bedrijf tegen inbraak zijn er verschillende oplossingen. De experts van S4H-Inbraakbeveiliging denken graag met u mee welke inbraakbeveiliging het beste bij u past. Zij komen vrijblijvend langs om alles in kaart te brengen. Beveilig uw huis of bedrijf, zodat dieven geen kans krijgen!

De specialist
Of het nu gaat om een bestaande of nieuwe beveiliging installatie, S4H-Inbraakbeveiliging heeft de benodigde kennis en ervaring. Zij verkopen en installeren eenvoudig bedienbare beveiliging installaties voor uw huis. Heeft u een bedrijf dan kunnen zij een uitgebreidere installatie aanleggen!

Marco Hogenboom, directeur-eigenaar is in 2013 met S4H-inbraakbeveiliging begonnen.  Marco heeft elektrotechniek gestudeerd en na een periode van 20 jaar in loondienst gewerkt te hebben is hij voor zichzelf begonnen. Tijdens zijn loopbaan bij diverse bedrijven, zag hij een leemte in het probleemoplossend vermogen van deze bedrijven voor hun klanten. Onder het motto ‘dat kan anders’ is hij toen zichzelf begonnen met S4H-inbraakbeveiliging, regionaal in Aalsmeer gevestigd aan de Witteweg 12. De klanten van S4H- inbraak beveiliging bestaan voor circa 80 % particuliere klanten en voor 20% bestaan de kanten uit bedrijven. De reikwijdte van waar S4H- inbraakbeveiliging diensten verleend is rond 1 uur rijden vanaf de standplek Aalsmeer.

Marco maakt onderdeel uit van een klein gemotiveerd team, die ondersteund kan worden met een aantal ZZP-ers en neemt niet alleen werkzaamheden op voor het maken van een offerte bij particuliere klanten en bedrijven, maar steekt ook zelf regelmatig de handen uit de mouwen. De medewerkers van S4H-inbraak beveiliging zijn echte doeners en laten zich niet zo snel uit het veld slaan bij tegenslag.

Dienstverlening
De diensten van S4H-inbraak beveiliging zij heel breed. Voor alarmsystemen wordt gebruik gemaakt van de bekende merken zoals, Satel, Alphatronics, en Honeywell. Bij moderne camerabeveiliging valt te denken aan meldingen naar uw smartphone of computer. Maar ook kentekenregistratie, gezichtsherkenning, klantregistratie cq -tellers of ruimtebewaking zijn mogelijkheden. Daarnaast bieden zij slimme oplossingen om binnen de opgenomen beelden eenvoudig momenten terug te vinden die u zoekt. Dit scheelt u veel tijd en u hoeft niet urenlang bewakingsbeelden terug te kijken.

De mogelijkheden die S4H-Inbraakbeveiliging bij camerabeveiliging biedt zijn:

  • Een personen detectie naar uw telefoon sturen. Met een kleine videoclip
  • Een draaibare camera naar een bepaald detectie punt sturen
  • Integreren van een intercomsysteem
  • Het tellen van personen voor bijvoorbeeld aantal toegang i.v.m. corona eisen

Smart Home (domotica)
Smart Home is de groeiende drijfveer van S4H-inbraakbeveiliging. Het is innovatief en vernieuwend. S4H-inbraakbeveiliging heeft inmiddels veel ervaring opgebouwd in het vereenvoudigen van alledaagse dingen in huizen en bedrijven en mag zich inmiddels specialist in Smart Hometechnologie noemen. Deskundig en betrouwbaar. En daar zijn zij heel trots op!

Smart Home is een breed begrip dat staat voor het aansturen van elektrische apparaten in uw huis of bedrijf door informatica en elektronica. De praktische toepassingen zorgen voor een verhoging van gemak, comfort en veiligheid in uw huis of bedrijf. Ook kunt u energie besparen doordat u met één druk op de knop al uw lampen, radio en tv kunt uitzetten, maar ook bijvoorbeeld alvast koffiezetten terwijl u onderweg naar huis bent.

Veiligheid is heel belangrijk, zeker in huis en op het bedrijf. Smart Home helpt u daarbij. Bijvoorbeeld als u twijfelt of u alle deuren wel op slot hebt gedaan. U ligt al lekker in bed, maar u weet niet zeker of de deur dicht is. U checkt het op uw smartphone en zo nee: met één druk op de knop kunt u alle deuren en sloten vergrendelen. Thuis of op afstand, bijvoorbeeld bij uw bedrijf.

Erkend VEB-beveiligingsbedrijf
De ambitie van S4H-inbraakbeveiliing is een lichte groei, maar wel met behoud van de kernwaarden klantgerichtheid, kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. S4H-inbraakbeveiliging is dringend op zoek naar een duizendpoot. Dit kan iemand zijn die zijn sporen al verdiend heeft binnen de branche, maar mag ook een leerling zijn die door S4H-inbraakbeveiliging intern zelf wordt opgeleid.

Lidmaatschap BusinessClub
S4H-inbraak beveiliging is lid geworden van de businessclub van FC Aalsmeer. Enerzijds omdat zij als Aalsmeers bedrijf graag iets terug wil doen voor de lokale gemeenschap en anderzijds om het brede en gevarieerde netwerk van de BC die ook kansen en mogelijkheden biedt voor regionaal netwerken.

S4H Inbraakbeveiliging
Witteweg 12
1431 GZ, Aalsmeer
W: www.s4h-inbraakbeveiliging.nl
T: 0297-201536
E: info@s4h-inbraakbeveiliging.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin