Romantische actie Aalsmeer Centrum

Door: redactie. ‘Love is in the air’ in Aalsmeer Centrum, want over twee weken is het alweer Valentijnsdag. De rode harten hangen al boven de winkelstraten.

De ondernemers willen deze liefdevolle dag niet zomaar voorbij laten gaan en organiseren daarom weer een actie waarbij fraaie prijze te winnen zijn. Bijvoorbeeld een ‘walking diner’ voor twee! Kans maken? Laat dan op de Facebook- of Instagram pagina van Aalsmeer Centrum een berichtje achter waarom je graag met een speciaal iemand het etentje wint of stuur een mailtje met uitleg en je gegevens naar info@aalsmeercentrum.nl. Je kunt via die weg een geliefde of dierbaar iemand verrassen, maar het ook iemand anders gunnen die iets extra’s heeft verdiend. Drie winnaars worden 14 februari geloot die met twee personen langs verschillende restaurants in Aalsmeer Centrum mogen wandelen voor respectievelijk een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert met uiteraard de bijbehorende drankjes. De datum wordt in overleg met de prijswinnaar bepaald.

Voor een origineel Valentijnscadeau staan de ondernemers in Aalsmeer Centrum nu al klaar. Zaterdag 11 februari is het promotieteam aanwezig om chocoladehartjes uit te delen.

(Foto pr) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin