Risk Safety & Security: uw partner in veiligheid

Victor Pourchez (foto pr)

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Victor Pourchez van veiligheid- en bewakingsbedrijf Risk Safety, gevestigd aan de Weteringstraat.

Door: Hans van der Linden. Risk Safety levert 24 uur per dag -zeven dagen per week veiligheidspersoneel voor diverse werkzaamheden. Veiligheidsmedewerkers van Risk Safety & Security worden ingezet voor de veiligheid en bewakings- en toezichthoudende diensten bij (brand)gevaarlijke werkzaamheden.

Securitas en OLVG
Algemeen directeur Victor Pourchez woont in Lelystad is gehuwd, heeft vier kids en via zijn kinderen betrokken geraakt bij het voetballen. Zelf houdt hij ook van een mooie pot voetbal en is privé al vele jaren actief als trainer en op dit moment voor het vrouwen-1 elftal van ASC Waterwijk in Almere. Victors opleiding en achtergrond is in de beveiligingsbranche. Zo is hij onder andere landelijk verantwoordelijk geweest voor de event-tak bij Securitas en heeft als hoofd beveiliging gewerkt bij het OLVG te Amsterdam. Inmiddels werkt Victor alweer jaren bij Risk Safety & Security, gevestigd aan de Weteringstraat 52 in Aalsmeer. Binnen de organisatie is Victor verantwoordelijk voor de operationele zaken, klantcontacten en new business.

Divers
Risk Safety & Security heeft een driehoofdige directie. Per januari 2022 zijn de onderdelen Safety & Security binnen het bedrijf volledig geïntegreerd. Momenteel heeft de organisatie circa 250 tot 300 gediplomeerde medewerkers aan zich verbonden, waarvan ongeveer 100 medewerkers in vaste dienst. De klanten van Risk Safety & Security zijn heel divers, van de petrochemische industrie, gemeenten, internationale bedrijven maar ook event bureaus. Naast het leveren van fysieke medewerkers en systemen maakt de organisatie ook veiligheidsplannen. Het werkgebied van Risk Safety & Security is met name in Noord en Zuid-Holland, maar ook buiten de randstad.

Klanten ontzorgen
Risk Safety & Security is onderscheidend voor haar klanten, door de hoge mate van kwaliteit van dienstverlening. Zo wordt opleiding intern geborgd door een eigen Risk Academy. Het streven is altijd, om een strategische alliantie met de klant aan te gaan, de klant te ontzorgen en breder te kijken dan de vraag die in eerste instantie voorligt. Voordat Risk Safety & Security een daadwerkelijke opdracht aanvaardt, maakt zij eerst zelf een risicoanalyse voor die opdracht. Hierdoor kan het soms gebeuren dat een opdracht niet wordt aanvaard.

Eigen academie
Risk Safety & Security is naast haar klanten tevens onderscheidend voor haar medewerkers. De honorering van medewerkers is volgens een eerlijk tarief en altijd op tijd. Omdat Risk Safety & Security een eigen academie heeft, zijn er bij ambitie van medewerkers voldoende doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Recent worden er bijvoorbeeld brandwachten intern geschoold voor event securitymedewerker. Door het zeer grote, maar ook diverse klantenbestand, vinden medewerkers altijd wel een opdrachtgever in een branche waar zij het meeste werkplezier uit halen en affiniteit mee hebben.

BusinessClub FC Aalsmeer
Risk Safety & Security is lid geworden van de BusinessClub omdat zij als Aalsmeerse onderneming ook iets terug wil doen voor de lokale gemeenschap. Zo probeert de organisatie in voorkomend geval lokaal te bestellen bij andere ondernemers. Daarnaast zijn veel medewerkers woonachtig in en om Aalsmeer.

Risk Safety & Security kijkt verder dan de vraag van de klant en streeft naar een 5 sterren kwaliteit!

www.risksafety.nl
Weteringstraat 52Aalsmeer
088-1130112

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin