Quintes: persoonlijke adviseur, complete financiële dienstverlener

(Foto pr)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan financiële dienstverlener Quintes.

Assurantiekantoor Geijsel Kroon is in 2021 samen met Westeinder Adviesgroep opgegaan in Quintes Verzekeren en Risicobeheer. Ze zitten nu samen in het kantoor van Westeinder aan de Zwarteweg in Aalsmeer.

De financiële wereld is per definitie niet eenvoudig. Daarom komt Quintes Aalsmeer graag persoonlijk met je in contact om te laten zien hoe waardevol ze voor je kunnen zijn. De missie van Quintes: Je persoonlijke adviseur voor integere, totale financiële dienstverlening. Adviseurs bij Quintes zijn Kees-Jan Jongkind en Tim Zieren.

“Quintes is een grote financiële dienstverlener maar de oorspronkelijke waarden zijn overeind gebleven,” verzekert Kees-Jan Jongkind, “je kunt bij ons nog steeds even binnenlopen. Wanneer je belt, krijg je een persoon aan de telefoon, geen bandje. Het persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.”

Tim Zieren vult aan: “Een bezoek aan het bedrijf maakt altijd deel uit van het adviestraject, je kunt pas een goed advies uitbrengen als je er hebt rondgelopen met de ondernemer en een gevoel krijgt bij het bedrijf”.

Particulier en bedrijf
Het team Aalsmeer bestaat zo’n 50 personen met verschillende specialismen, van schadeverzekeringen tot pensioenen en van particuliere klanten tot bedrijven in de (glas) tuinbouw- agrarische sector. De adviseurs van Quintes hebben vier kernwaarden. De eerste is dat ze 100 procent onafhankelijk zijn. Het maakt Quintes niet uit waar een verzekering wordt afgesloten. Door haar onafhankelijkheid kunnen ze altijd de beste combinatie uitzoeken en dat scheelt je zelf vergelijken. Adviseurs van Quintes zijn betrokken. Ze verdiepen zich in hun klanten. Dit is de beste basis voor een goede, langdurige relatie en zo kunnen ze je het beste adviseren. De Quintes adviseur is een betrokken expert met veel ervaring en vakkennis. Maar weet bovenal wat er speelt in jouw woon- of werkomgeving. Als laatste kan gesteld worden dat de Quites adviseur persoonlijk is. “Het is misschien wat ouderwets, maar bij Quintes is klant nog koning. Vaste aanspreekpunten die jouw situatie kennen. Dat maakt zakendoen een stuk persoonlijker,” aldus Tim Zieren.

Grotere vuist
Het wordt een steeds grotere uitdaging om risico’s tegen acceptabele voorwaarden en tegen een acceptabele premie te verzekeren. Dat is een van de belangrijkste redenen dat Geijsel Kroon en Westeinder zich bij Quintes hebben aangesloten. Doordat Quintes landelijk werkt kunnen zij een grotere vuist maken bij verzekeraars en kunnen sommige risico’s zelfs bij buitenlandse verzekeraars onderbrengen. Deze mogelijkheden zijn gunstig voor de klanten.

Lidmaatschap BusinessClub FC Aalsmeer
Quintes neemt het stokje als lid van de BusinessClub graag over van de Westeinder Adviesgroep en toont hiermee betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. Kees-Jan: “Onze klanten zitten ook voor een groot deel in Aalsmeer en omstreken, dus het mes snijdt aan twee kanten. We steunen FC Aalsmeer en het biedt ons de mogelijkheid om met bestaande en nieuwe relaties in contact te komen”.

Quintes Aalsmeer
Zwarteweg 96
Mail: aalsmeer@quintes.nl Telefoon: 020-4961800
quintes.nl/locaties/aalsmeer

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin