Poolse super feestelijk heropend

Exact drie maanden na de brand opende Poolse supermarkt Od&Do aan de Machineweg opnieuw haar deuren. Dat gebeurde afgelopen zaterdag op feestelijke wijze. Er werden zo'n 500 worsten gegrild, er was gebak voor iedereen en het bier vloeide rijkelijk.

Eigenaar Bryan van Heusden en zijn echtgenote Natalja zijn zeer verheugd dat de zaak weer open is. “De brand ontstond in de nacht van 20 december door kortsluiting in de bedrading. De hele winkel moest worden leeg gehaald. Daardoor hadden we wel alle ruimte om het helemaal opnieuw in te richten en op te knappen. De elektriciteitskabels hebben we nu in vrijliggende goten aangelegd. De kans dat het nog een keer gebeurt is daarmee wel erg klein,” aldus Van Heusden.

Het openingsfeestje, opgeluisterd door een band die zich achter in de winkel had opgesteld, werd zeer goed bezocht. Dat de klanten Od&Do gemist hebben bleek wel uit de enorme rijen voor de kassa.

Foto's: de vernieuwde Od&do werd massaal bezocht; Bryan en Natalja van Heusden voor hun winkel. Zie ook het filmpje hieronder. 

(foto's en film Arjen Vos)

2 reacties

  1. GEFELICITEERD MET DE VERNIEUWDE WINKEL
    HET ZIET ER WEER HEEL MOOI UIT.MET DE GROTE TAARTEN & VLEESWAREN AFDELING .EN MEER VAN ALLERLEI LEKKERE PRODUCTEN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin