Ophelialaan doet aan klantenbinding

Naast de vele evenementen afgelopen weekend kon de ‘Tasty Saturday’ er ook nog wel bij. De winkeliers van de Ophelialaan pakten letterlijk en figuurlijk uit door het winkelend publiek te trakteren op talloze lekkernijen en kleine attenties. De dag voor Vaderdag was een meer dan geslaagde actie.
 
Het duurde even voordat het feestje goed op gang kwam. Het was ook niet zo dat zich drommen mensen door de straat voortbewogen, maar het evenement zorgde wel voor veel vrolijkheid en werd zeer gewaardeerd door de bezoekers. 
 
Genieten
Er viel veel te genieten. Bij Jumbo werden spareribs gegrild, slagerij Kruyswijk liet gehaktballetjes uitdelen en van viswinkel Veerman liep een dame in Volendammer outfit met een grote schaal kibbeling rond.
 
Variatie
Met een popcornkraam bij Espago, gebak bij Hulleman, rabarbersmoothies van groenteman Dijt en baklava van grillroom Ophelia kon het niet op. De winkels die niet direct gerelateerd waren aan etenswaren, zetten een kraampje buiten met snoeperij, bloemen of kleine cadeautjes. Variatie was er volop.
 
Graantje
Al met al zorgde de straat op deze manier voor een hoop extra gezelligheid. De organisatie pikte handig een graantje mee van het Flowerfestival. Als de ‘Tasty Saturday’ volgend jaar in de reprise gaat zou de straat best nog explicieter aan kunnen haken bij dit evenement.
 
Foto’s Arjen Vos, zie ook de gallery   

Eén reactie

  1. Beste AalsmeerVandaag. Bij deze wil ik vragen of ik de foto waar ik op staat (kort haar jongen samen met een klein jongetje een mevrouw en een meneer met een kaal hoofd) mag hebben? De foto kan u opsturen naar mijn mail: dj-laurens@outlook.com. Met vriendelijke groet, Laurens Niezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel