Ook dit jaar kerstinkopen thuis bezorgd

Door: Arjen Vos. Opnieuw gooit een lockdown roet in het eten en opnieuw laten de lokale winkeliers zich niet de kaas van het brood eten. Veel ondernemers zijn op afspraak open voor het afhalen van gekochte producten en een aantal laat met hulp van een vrijwillige bezorgdienst de spullen thuis afleveren.

Verschillende winkels die zijn aangesloten bij de bezorgdienst zijn ook betrokken bij de Decemberkalender, de loterij waarvan de opbrengst ten goede komt aan de Voedselbank. Deelnemende winkels zijn Siphra’s Studio, Hopperz, Jij&Ik, Hartelust,, Van der Schilden, Jips Winkeltje, Sparnaaij Juweliers, Kraan Mode, Fotowinkel Aalsmeer, Meer voor Fietsen en Gentlemen’s Place. Renault Nieuwendijk heeft een Twizy elektrische auto beschikbaar gesteld waarmee de inkopen kunnen worden bezorgd. Voor de bezorging wordt vijf euro gerekend die eveneens ten goede komt aan de Voedselbank.

Foto: De Twizy staat klaar om pakjes van Siphra’s Studio te bezorgen met van links naar rechts: Jeroen Mäkel, Arie van der Heiden, Siphra Kuiper, Kirsten Verhoef en stagiaire Joany. (Foto Arjen Vos)

 

Lees vorig bericht

Groots in huishoudelijke apparatuur

Lees volgend bericht

Aalsmeer over Hoop in actie tegen eenzaamheid


1 Reactie

  • Super initiatief. Ondernemerschap in optima forma.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *