Online boodschappen doen in Aalsmeer

De online supermarkt wordt steeds populairder. Meer en meer Nederlanders kiezen ervoor om niet zelf naar de supermarkt te gaan, maar de supermarkt bij hen thuis te laten komen. Volgens marktonderzoekbureau GfK shopt één op de zes Nederlanders de boodschappen regelmatig online. Dit jaar wordt er naar verwachting voor meer dan 1 miljard euro uitgegeven bij online supermarkten. Hoog tijd om de balans in Aalsmeer op te maken: welke supermarkten bezorgen er in Aalsmeer? En wat kost dat? 
 
In Aalsmeer vinden we veel verschillende supers: Aldi, Albert Heijn, Hoogvliet, Jumbo, en Deen. De Aldi biedt überhaupt geen webwinkel. Online bestellen is hier dus niet mogelijk. Bij de andere supers kun je wel je boodschappen online bestellen. Een deel van deze supers bezorgt ook aan huis, en bij een ander deel kan er alleen worden afgehaald. 
 
Albert Heijn
Albert Heijn is landelijk gezien de grootste online supermarkt met een groot bezorggebied. AH bezorgt ook zes dagen per week in Aalsmeer en omgeving. Belangrijkste voordeel van AH.nl is het ruime assortiment en de ruime keuze uit bezorgmomenten. Nadeel is het hoge minimum bestelbedrag.
De winkel in Aalsmeer is nog geen pick-up point. Wie de boodschappen graag wil afhalen moet zijn in Oostzaan, Amsterdam of Amstelveen.
 
Voorwaarden AH.nl
Minimum bestelbedrag: €70
Bezorgkosten: €4,95 (Tip: gebruik een AH kortingscode voor gratis bezorging).
Afhaalkosten: €1,50 (niet in Aalsmeer mogelijk)
 
Jumbo
Ook Jumbo bezorgt in Aalsmeer en omgeving. Daarnaast is het Jumbo filiaal in Aalsmeer (Ophelialaan 124) een pick-up point. Hier kan je zes dagen per week de boodschappen afhalen wanneer het jou uitkomt. Jumbo.com biedt net als AH een groot assortiment, en is in de praktijk vaak net wat voordeliger. De webshop werkt daarentegen wel minder gebruiksvriendelijk.
 
Voorwaarden Jumbo.com
Minimum bestelbedrag: €50
Bezorgkosten: €6,00
Afhaalkosten: €1,95 (bij afhalen geldt een minimum bestelbedrag van €25)
 
Deen
Ook Deen heeft sinds kort een eigen webwinkel waar je de boodschappen online kunt bestellen. Het bezorggebied van Deen concentreert zich met name op Noord-Holland. De boodschappen laten bezorgen in Aalsmeer is daardoor nog niet mogelijk. Wel kunnen de bestelde boodschappen worden afgehaald bij de winkel in Aalsmeer (Molenpad 19).
 
Voorwaarden Deen.nl
Minimum bestelbedrag: €20
Bezorgkosten: niet mogelijk in Aalsmeer
Afhaalkosten: Gratis (bij besteding vanaf €20).
 
Hoogvliet Aalsmeer
Ook Hoogvliet verkoopt al enige tijd de boodschappen via internet. Via Hoogvliet.com hebben klanten toegang tot een groot deel van het assortiment. Ook is Hoogvliet druk bezig met het uitrollen van een eigen bezorgservice. Helaas is deze bezorgdienst nog niet actief in Aalsmeer. Daardoor is – net als bij Deen – alleen een pick-up pont beschikbaar. Deze vind je bij de winkel aan de Aalsmeerderweg 207.
 
Voorwaarden Hoogvliet.com
Minimum bestelbedrag: €25
Bezorgkosten: niet mogelijk in Aalsmeer
Afhaalkosten: €3,50
 
(Bron: boodschappenspot.nl)
 
 
 
 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel