Ondernemers in de prijzen

Alle winnaars bij elkaar (Foto Arjen Vos)

Door: redactie. Tijdens een feestelijke avond in The Beach zijn vrijdagavond de winnaars bekend gemaakt van de Onderneming van het Jaarverkiezing. In de categorie MKB Groot was het Koninklijke De Vries die er met de eervolle eerste prijs vandoor ging. De scheepsbouwer bleef Renault Nieuwendijk en Bakkerij Vooges voor.

Winnaar in de categorie MKB Klein was de firma Bart Brugman, importeur en agent van hoogwaardige interieurmerken. Andere genomineerden waren schoonmaakbedrijf The Bright Shine en Studio Casco, eveneens actief in de interieurbranche.

Bij de ZZP’ers trok Beautysalon Moments aan het langste eind, voor klusbedrijf De Helpende hand en Thee en Kaart.

De trofee bij de starters werd gewonnen door Joeri en Thomas Visser met hun bedrijf Stoer Bikes, de andere genomineerden waren de rijdende barbecue van Tuk Truck en de Oekraïense maaltijdfirma Vesela Pani.

De Innovatieprijs werd deze avond ingeruild voor de titel Ondernemer van het Jaar. En die ging naar Jasper Engel, eigenaar van Bakkerij Vooges. Tot slot werd de publieksprijs een prooi voor de dames Carla en Lizelotte van Studio Casco Interiors.

Na het weekend een uitgebreider verslag van de verkiezing.

 

Lees vorig bericht

De Binding en Anders Amstelland grote winnaars bij ‘Slag om Aalsmeer’

Lees volgend bericht

Column: ‘Taxi’


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *