Oliebollen en appelbeignets van Vooges

De oliebollen drive thru van Vooges aan de Visserstraat in 2020 (archief AV)

(advertorial) Bij onze oliebollenbakkerij op de Witteweg zijn we al in 2011 begonnen met onze eerste oliebollen en appelbeignet drive thru. Na al die jaren en een verhuizing blijkt dit bij de bakkerij aan de Visserstraat ook een groot succes te zijn. De oliebollen zijn vooraf en aan de deur te bestellen via onze speciale oudejaarsdag-webshop en vanuit de auto op de Visserstraat snel en makkelijk af te halen op 31 december. Naast de drive thru zijn ze natuurlijk ook bij onze winkels verkrijgbaar. We hebben voldoende grondstoffen in huis gehaald en blijven bakken tot de laatste klant geholpen is!

In onze bakkerij aan de Visserstraat worden onze oliebollen en appelbeignets de hele dag door vers gebakken. Op oudejaarsdag staan onze ervaren en gedreven bakkers die bij elkaar meer dan 100 jaar ervaring hebben weer klaar om de hele dag verse oliebollen en beignets te maken.

Met al deze ervaring en mooie oliebollen bakkerij, zijn wij van mening dat wij de perfecte oliebollen bakken! Hierbij zijn een aantal dingen heel belangrijk, waaronder de juiste ingrediënten, het kneden, de temperatuur, de juiste tijd. En als het beslag ergens een hekel aan heeft, is het wel kou en tocht, dat is in onze bakkerij dus niet te vinden.

Juiste ingrediënten
Met onze appelbeignets onderscheiden wij ons, omdat wij verse appelschijven gebruiken in tegenstelling tot veel anderen die beignets met appelprut erin maken (een prutje van appel met bindmiddel waardoor het in te vriezen is). Al onze beignets zijn dus last minute, vers gemaakt en het resultaat mag er dan ook zeker zijn!

Heeft u er trek van gekregen? Onze winkels zijn op oudejaarsdag 08:00 tot 16:00 uur open en de drive- thru is van 08:00 tot 15:00 uur open! Alvast een fijne jaarwisseling gewenst namens het hele team van bakkerij Vooges!

 

Lees vorig bericht

Kieslijst D66 bekend, rol van Wilma Alink-Scheltema nog onduidelijk

Lees volgend bericht

Jaarwisseling zonder groot vuurwerk


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *