mPower Digital: online marketing voor ambitieuze ondernemers

AalsmeerVandaag geeft met regelmaat een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de Businessclub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Lennart van der Dussen en Wouter Muns van mPower Digital.

Door: Jeffrey van der Linden. Het bedrijf mPower Digital is gespecialiseerd in online adverteren. Vanuit de tv-studio’s in Aalsmeer werken Lennart van der Dussen en Wouter Muns dagelijks aan datgene wat zij het leukste vinden: ambitieuze ondernemers laten groeien.

Sparren met ondernemers
“Al bijna mijn hele leven woon ik in Aalsmeer, ik heb jarenlang gevoetbald bij FC Aalsmeer. Nog steeds ben ik daar regelmatig te vinden op de zaterdag,” zegt Lennart van der Dussen, mede-eigenaar mPower Digital, “dat wij in Aalsmeer zijn gevestigd met ons bedrijf is dan ook geen toeval. Na zeven jaar bij een groot online marketingbureau in Amsterdam te hebben gewerkt, besloot ik afgelopen jaar om samen met mijn compagnon Wouter Muns een eigen bedrijf te starten. Dat is vanaf 1 januari van dit jaar mPower Digital. Wij hebben samen meer dan 25 jaar ervaring in online marketing. We hebben gewerkt voor veel grote klanten, maar wilden graag weer terug naar hoe het allemaal begon: met enthousiaste ondernemers sparren over hun bedrijf en ervoor zorgen dat zij door middel van online meer impact maken.“

Het lokale aspect speelt bij mPower Digital een belangrijke rol. “Wij willen graag in de regio Aalsmeer bedrijven aan ons binden die online een volgende stap willen zetten. Het is mooi om te zien hoe ondernemend Aalsmeer is, daar zijn wij in de afgelopen maanden ook weer achter gekomen. We zijn nu een paar maanden bezig en steeds meer bedrijven weten ons te vinden. We werken veel samen met lokale partners zoals Deboprojects en International Video Company. Die synergie zorgt voor een goede vibe en levert ons veel mooie contacten op.”

Maatwerk
Als er ondernemers zijn die ambities hebben om online te willen groeien, maar nog op zoek zijn naar handvatten, komt mPower Digital in beeld. “We gaan het gesprek aan, vormen ons een beeld van de onderneming, de markt waarin het actief is en bespreken de uitdagingen en ambities. Op basis hiervan komen wij met een maatwerkplan dat past bij de situatie van de klant. Het plan geeft aan wat voor de klant de beste online marketingmix is. Tijdens de samenwerking kun je rekenen op korte lijntjes, flexibiliteit en transparantie. Wij zetten de campagnes voor op, beheren en optimaliseren de campagnes op maandelijkse basis.”

“Met mPower Digital willen wij de lokale ondernemers verder helpen. Met het lidmaatschap bij Businessclub FC Aalsmeer kom je in aanraking met veel verschillende ondernemers. Dat is precies wat wij graag willen, samen met de ondernemer een volgende stap zetten in hun online marketing strategie.“

mPower Digital
Van Cleeffkade 15
1431 BA, Aalsmeer
W: www.mpowerdigital.nl
T: 0297-349395
E: lennart@mpowerdigital.nl

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin