MJK Advies zoekt assistent-accountant

(Advertorial) Wil je werken in Aalsmeer en houd je van cijfers en fiscale zaken? Dan heeft MJK Advies een uitdagende functie voor jou.

Voor administratie, belasting en advies gaan ondernemers en particulieren uit de regio en ver daarbuiten naar MJK Advies. Een advieskantoor aan de Zwarteweg in Aalsmeer waar ze nuchter en gedreven hun klanten persoonlijk van dienst zijn. Een succesvolle aanpak want het kantoor groeit. Daarom zijn ze ter uitbreiding van het team op zoek naar een assistent-accountant (24 – 40 uur per week).

Als assistent-accountant heb je bij MJK Advies veel klantcontact en werk je voor jouw eigen klanten. Daarvoor regel je onder andere de belastingaangiftes, je stelt zelfstandig de jaarrekeningen samen en natuurlijk ben je ook een adviseur waar nodig. Van zzp’ers tot bloemenkwekers en van groot-mkb tot particulieren, een heel divers palet aan klanten houdt jouw dag gevarieerd en uitdagend. Lijkt jou dat wel wat en heb je ten minste drie jaar relevante werkervaring? Dan vind je bij MJK Advies een mooie werkplek.

MJK Advies: voor financiële en fiscale zaken
Bij MJK Advies werkt een team dat zich bezighoudt met de financiële en fiscale zaken. Zij regelen dat graag en goed en adviseren hun klanten daarin, denken met ze mee en ondersteunen ze met kennis van zaken. Een team waar je als klant op kunt bouwen en waar je, als cijfers en fiscaliteiten echt jouw ding zijn, graag bij wil horen. En dat kan dus nu!

Solliciteren of andere vacatures checken?
Wil je op de functie van assistent-accountant solliciteren? Neem dan contact op met Laurens van Kessel (0297-386828 / laurens@mjk-advies.nl). Meer informatie en andere functies lees je hier op hun site.

MJK Advies
Zwarteweg 103A
1431 VK  Aalsmeer
0297 – 386 828
info@mjk-advies.nl

(Foto MJK)

 

Lees vorig bericht

Toe aan nieuwe baan? Lutgo zoekt accountmanager

Lees volgend bericht

Nominatie voor Aalsmeerse filmmakers


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *