MIKA-Carwash gestopt, nieuwe wasstraat in de maak

Door: Klaas Leegwater. Het gebouw van  MIKA-carwash, tankshop, garage en wasstraat aan de Dreef, is overgegaan in andere handen. Het bedrijf pal naast tankstation TANGO aan de Dreef is ruim een maand geleden verkocht. 

Ondernemer Michel Kamer wil niet ingaan op de redenen waarom hij na dertien jaar is gestopt met de winkel/wasstraat die aan de rand van het parkeerterrein tussen De Waterlelie en het vroegere VVAalsmeer was gevestigd. Kamer reageert niet op vragen per mail. Een oud-medewerker van de shop laat weten dat Kamer geen toelichting wil geven.

Holding
De tankshop die aan de buitenkant een enigszins verloederde indruk maakt gaat op de schop. Wat er precies gaat veranderen aan en in het gebouw is niet helemaal duidelijk. De zaak is volgens de Kamer van Koophandel half december overgenomen door 4AalsmeerBV. Verdere contactgegevens van dit bedrijf ontbreken, behalve dat er een holding als bestuurder optreedt.

Achter de ramen van de gevel is een papier geplakt waarop te lezen is dat de zaak wordt omgeturnd tot onder meer een moderne wasstraat: “Wij werken hard aan een nieuwe tankshop en een nieuwe hypermoderne wasstraat.” Ook schrijft de nieuwe eigenaar dat de waspassen en tegoeden geldig blijven. Wanneer de nieuwe zaak haar deuren gaat openen is onbekend.

Foto’s Arjen Vos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel