Loogman revolutionair met Febo en tankstraat

Deze week ging hij open: de Febo, de 'Comfortlane' tankstraat en de lopende band waarop auto's een schoonmaakbeurt krijgen. Loogman presenteert hiermee een revolutionaire manier van service waarbij de automobilist in de watten wordt gelegd.

Waar de meeste tankstations ervoor kiezen om onbemand 'te gaan', laat Loogman juist zien dat het de menselijke maat belangrijk vindt. Opvallend is hoeveel personeel er aanwezig is. Zowel rond het tanken, het schoonmaken als in de winkel waar de Febo snackbar zonder meer de opvallendste plaats inneemt. Allemaal staan ze ten dienste van de klant. Om wachttijden te verminderen maar ook om te zorgen dat het ze aan niets ontbreekt.

De auto kan afgetankt worden zonder dat de bestuurder het voertuig hoeft te verlaten. De medewerker van dienst neemt alle handelingen over. In weer en wind de tank vullen is bij Loogman verleden tijd. De service levert behalve een volle tank ook vele blije gezichten op.

Legertje medewerkers
Op de lopende band aan de andere kant van de shop, wordt de auto binnen tien minuten schoongemaakt. Een legertje aan medewerkers poetst de ramen, wrijft het dashboard en zuigt de auto. Precies genoeg tijd voor een snack van de Febo of een kopje koffie. Vanaf de comfortabele bank is er zicht op de langzaam voorbij glijdende auto die steeds schoner wordt.
 
Openheid
Wat design van het vernieuwde onderkomen betreft heeft Loogman eveneens een bewuste keuze gemaakt. Veel glas zodat er openheid ontstaat en er natuurlijke lichtinval is. Die transparantie is plezierig voor zowel het personeel als de klant.
 
Het was al een belevenis in de wasstraat van Loogman. Het nieuwe tanken is minstens van hetzelfde kaliber.
 
Foto's Arjen Vos

2 reacties

  1. Inderdaad revolutionair. Ik was nog aan het bijkomen van de aankondiging dat er een ééndrank op de markt zou komen om de tweedrank aan te vullen

  2. Toch opvallend dat dit revolutionair genoemd wordt……volgens mij gaat het nu precies zo als het dertig jaar geleden ook ging ????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel