Lidl wacht woensdag feestelijke opening

Veelbesproken, maar nu bijna klaar om de eerste klanten te ontvangen. De laatste voorbereidingen worden momenteel getroffen om de nieuwste supermarkt in Aalsmeer in gereedheid te brengen. Komende woensdagmorgen wordt de Lidl aan de Stationsweg officieel en feestelijk geopend. Een eer die is weggelegd voor burgemeester Oude Kotte. Voor de eerste klanten bestaat er een kans op het winnen van een minuut gratis winkelen. 

Met 1400 meter winkeloppervlak is deze vestiging zelfs voor Lidl begrippen een forse winkel, laat de persvoorlichtster van de van oorsprong Duitse onderneming weten. Trots is het concern op de duurzaamheid. Deze Lidl kenmerkt zich door vele milieuvriendelijke en energiezuinige aspecten met onder meer energielabel A ++++, 360 zonnepanelen, uitsluitend LED verlichting en een aardgasvrije installatie. In de opzet van deze winkel is ervoor gekozen de winkelvloer op de eerste etage te realiseren en het parkeergedeelte overdekt op de begane grond.

Geen sigaretten en tabak
In nieuwe Lidl winkels worden geen tabakswaren meer verkocht. Lidl is de eerste supermarkt in Nederland die stopt met de verkoop van sigaretten en tabak. De supermarktketen bouwt de verkoop richting 2022 gefaseerd af maar heeft besloten in nieuwe geopende winkels helemaal niet meer aan verkoop van tabakswaren te beginnen.

Gratis winkelen
Het concern hoopt op een warme ontvangst van de Aalsmeerders. Als lokkertje ontvangen alle klanten komende woensdag rond 08.30 uur een lot, waarmee ze kans maken op één minuut gratis winkelen. Om 09.00 uur wordt door Burgemeester Oude Kotte en supermarktmanager Dignum het winnende lot getrokken en daarmee de winkel op feestelijke wijze geopend. Daarbij ontvangen de eerste 100 klanten een gratis boeket bloemen.

Verder zijn er gedurende de hele week feestelijke openingsacties.

Op de vraag hoe de omgeving aan de achterzijde van de Lidl er precies uit komt te zien, kon de voorlichtster nog geen antwoord geven.

Foto's en tekst Arjen Vos

(advertentie)

 

 

2 reacties

 1. Een fietser is beschermd en dat moet zo blijven!!
  Een voetganger is beschermd en dat moet blijven!!
  De mentaliteit is onder de maat en dat is aan verbetering toe !
  Men heeft de mond vol over vrijheid voor iedereen maar dat trek ik in twijfel !!
  Mensen gebruik u verstand en niet spijt als het verstand te laat komt. Hopende op goede omgangsnormen .
  Angstig zijn is een slechte raadgever laat dat duidelijk zijn .

 2. Prima hoor zo een nieuwe super. Maar er is totaal niet nagedacht wat de fietsers hier mee moeten. Je wordt nu al bijna van je fiets gereden langs de Sommeerweg. Maar er zullen waarschijnlijk eerst dooien moeten vallen wil iemand in ons super slimme gemeentebestuur hier aandacht aan gaan schenken en echt maatregelen gaan nemen.
  Ik wacht angstig af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin