Laatste kans op ‘goodie-box’

Linda van den Broek (Bertram & Brood) en Siphra Kuijper (Siphra’s Studio) tonen de Aalsmeer Centrum ‘goodie box’ (Foto Meer Aalsmeer)

Door: redactie. De ondernemers in Aalsmeer Centrum hebben in de septembermaand flink uitgepakt met goedgevulde ‘goodie boxen’. Vrijdag 2 oktober gaan ze de allerlaatste prijswinnaars blij maken.

Aan winkeliers Janneke van Jips Winkeltje en Joost van Drogisterij/Parfumerie Van der Zwaard vrijdag om 15.30 uur de eer de laatste twee kassabonnen te trekken. De eerste is voor de goodie box met daarin tal van producten van de lokale ondernemers zoals bonbons, een horloge, een gevuld boodschappenkratje, schoonheidsproducten en cadeau- en kortingsbonnen. De prijswinnaar kan zelfs een kleine tattoo laten zetten of cadeau doen. De tweede kassabon, die uiteraard ook ‘blind’ getrokken wordt, vertegenwoordigt een smakelijke troostprijs; een appeltaart van Bakkerij Gewoon Doen.

Tien dozen
Tot 15.00 uur op vrijdagmiddag 2 oktober kunnen de kassabonnen nog in één van de tien dozen gestopt  worden. Schrijf je naam en telefoonnummer op de bon en maak kans. De dozen staan bij de volgende zaken in Aalsmeer Centrum: Total Copy Service, Dorpsstraat – De Oude Veiling, Marktstraat –  Banketbakkerij Müller, Stationsweg – Van der Schilden Lingerie, Raadhuisplein – Bertram Brood en Banket, Punterstraat – Jips Winkeltje / Tabakszaak Kees Boomhouwer, Molenplein – Drogisterij / Parfumerie Van der Zwaard, Zijdstraat – Shoeby, Zijdstraat – Siphra’s Studio, Zijdstraat  en Dierenspeciaalzaak Van de Zwaard, Zijdstraat.

Prijswinnaars
Vrijdag 18 en 25 september wonnen Tineke Kikkert en Elly Offerman al een goodie box en werden Jelena van Baaren en Alma de Jong verrast met een appeltaartje. De winnaars van de laatste trekking worden vrijdagmiddag 2 oktober na 15.30 uur gebeld en bekend gemaakt via sociale media. Hierna is de september-winactie afgelopen.

 

Lees vorig bericht

Zorgcentrum Aelsmeer dicht na coronabesmetting

Lees volgend bericht

Versmallingen bij Hornwegviaduct weggehaald


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *