Korting op nieuwe website Ab Müller

Banketbakkerij, Tearoom en Chocolaterie Ab Müller wil haar klanten nog beter bedienen door middel van een gloednieuwe website. Overzichtelijk gemaakt met verschillende rubrieken, zoals gebak, taarten en taartjes en belegde broodjes.

Handig is ook de online shop, waarin je makkelijk kunt aangeven wat je wil bestellen. Bezorgen in de regio? Dat is ook mogelijk. Er is ook een button ‘Snel en makkelijk trakteren’. Je komt dan meteen in het overzicht van gebak en koeken.

Actief op internet
“Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost om de website te krijgen zoals we hem uiteindelijk wilden, maar het is gelukt,” aldus Sven Müller. “De website moest gebruiksvriendelijk en overzichtelijk voor onze klanten worden, maar het oog wil ook wat.”

Sven is zeer actief op de social media. Hij twittert regelmatig en houdt zijn klanten ook via de Facebook-pagina op de hoogte. Creatief met aanbiedingen is hij ook. “Dit melden we voornamelijk via social media. De website geeft aan wie we zijn en wat we leveren. En dat doen we met passie.”

10% korting met ‘AalsmeerVandaag’
Speciaal voor de lezers van AalsmeerVandaag heeft Banketbakkerij, Tearoom en Chocolaterie Ab Müller een actie om de nieuwe website te introduceren.

Iedereen die kosteloos een account aanmaakt (door middel van het invullen van de gegevens), kan gebruik maken van de kortingscode: AALSMEERVANDAAG. Met deze kortingscode ontvangt iedereen eenmalig 10% korting op de gehele bestelling op www.abmuller.nl.

Lees hier een eerder gepubliceerd artikel over Banketbakkerij Ab Müller 

Lees vorig bericht

‘Gemeente meet met twee maten in Schinkelpolder’

Lees volgend bericht

Zwoele zomeravonden op Poel


2 Reacties

  • Beste meneer/mevrouw Vos,

    Hartelijk dank voor uw positieve reactie op onze nieuwe website. De boerencake en het Aalsmeers turfje hebben als gelijkenis de zelfde vorm, verder is het turfje een heerlijke kruidcake met o.a. speculaaskruiden. De boerencake is een roomboter cake met wat amandeltjes en poedersuiker bovenop. Wat betreft het ontbreken van de omschrijvingen heeft u helemaal gelijk, hier wordt aan gewerkt. Mede vanwege de nieuwe regels die eind 2014 van kracht zullen zijn zit hier nog het nodig werk in i.v.m. vermelden van o.a. allergene stoffen.
    Nogmaals dank.
    Sven Müller, Banketbakkerij Tearoom Chocolaterie Ab Müller.

  • Heerlijke website van Ab Muller, maar ik mis nog wel een beschrijving van de gebakjes/taarten/broodjes/etc. Of weet iedereen wat een Aalsmeers Turfje is…? En waarom ziet de boerencake er precies hetzelfde uit als het Turfje…? Bovendien maakt een smaakvolle omschrijving van de producten de website misschien nog aantrekkelijker.

Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *