Kansen op Green Park ‘voor het opscheppen’

Passanten hebben hem al zien staan: de twaalf meter hoge schep in de grond van Green Park Aalsmeer langs de N201. Deze is geplaatst ter ere van het 30-jarig bestaan van SADC, de ontwikkelaar waarmee de gemeente drie jaar samenwerkt.

De schep symboliseert de diverse kansen die op Green Park voor ondernemers voor het opscheppen liggen. Onlangs heeft een aantal (inter)nationale bedrijven ervoor gekozen zich hier te gaan vestigen. Daaronder Bosman Van Zaal, Scotch & Soda, Decowraps en Scheybeeck. De ontwikkeling van het gebied en de diverse bedrijfskavels is in volle gang. 

Aalsmeer en Uithoorn werken nu drie jaar samen met gebiedsontwikkelaar SADC bij de ontwikkeling van Green Park Aalsmeer. Het 30-jarig bestaan van SADC werd als mooie gelegenheid gezien voor het plaatsen van een markant herkenningspunt langs de N201.

Goede aansluiting
De samenwerking betekent volgens beide partijen een betere aansluiting met de Metropoolregio Amsterdam en een goede aansluiting bij de internationale marketing. Voor SADC is Green Park Aalsmeer een logisch onderdeel van het gedifferentieerde aanbod in haar locatieportfolio. De werklocaties van SADC bieden ruimte voor (inter)nationale cargo & logistiek, industriële bedrijvigheid, stedelijk georiënteerde bedrijven en regionale economie. “Met een locatie als Green Park is het internationale aanbod compleet, met bloemen als vooraanstaand cluster in de internationale marketing,” aldus de ontwikkelaar in een persbericht.

Wethouder Ad Verburg feliciteert Jeanet van Antwerpen van SADC met het 30-jarig bestaan. Foto Jaap Maars

(advertentie)

Eén reactie

  1. Wat hebben deze bedrijven te bieden op het gebied van de kwaliteit van wonen in Aalsmeer? Geen woord hierover. Het is niet anders dan de uitverkoop van Aalsmeer, bedankt Ad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel