Jubilerend TCS klaar voor de toekomst

Robert van Rijn ondervraagt Dirk Box en Ria Bouwman (Foto Arjen Vos)

Door: redactie. Afgelopen zaterdag vierden de eigenaren Dirk Box en Ria Bouwman van Total Copy Service Aalsmeer en Amsterdam het 30 jarig bestaan. Vanwege Covid-19 was er besloten om van een groot feest op 5 september tijdens de Braderie van Aalsmeer en start van de Feestweek af te zien en het lustrum op een intiemere basis te organiseren.

Het ondernemersechtpaar stond middels een livestream via de Facebookpagina stil bij het jubileum. De presentatie hiervan was in handen van Ingrid Claasen die de microfoon na haar inleiding afstond aan de wethouder van Economische Zaken, Robert van Rijn.

Deze legde het tweetal een aantal vragen voor. Niet alleen werd de geschiedenis aangestipt, ook de maatschappelijke betrokkenheid van de ondernemers kwam aan bod. Beiden zijn onder meer nauw betrokken bij de Stichting Dag van je Leven en in bij het beheer van de watertoren.

De Wethouder opende vervolgens met slechts één vingerbeweging de vernieuwde TCS webshop waarmee de winkel klaar is voor de toekomst. Tijdens de livestream werd getoost met champagne en een taart aangesneden. Via de Facebookpagina van Total Copy Service kan de opname teruggekeken worden.

 

Lees vorig bericht

Amazing Amateurs sieren etalages

Lees volgend bericht

Openbare bijeenkomst rondom hinder Schiphol


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *