In de rij voor de nieuwe Jumbo

Na enkele weken flink verbouwen werd woensdag de nieuwe Jumbo supermarkt in de Ophelialaan geopend. Het bekende rood-wit verandert daarmee in geel-wit-zwart. Vrijwel niets in de winkel herinnert nog aan hoe het voor de verbouwing was. Het enige wat niet veranderde zijn de medewerkers. En de naam Koster die nog prominent op de gevel prijkt.
 
De vaste klanten die genoodzaakt waren om tijdens de verbouwing elders hun boodschappen te doen, ziet Jumbo natuurlijk graag weer terugkomen. Om duidelijk te maken dat de winkel deze week open ging, had de firma verschillende acties in petto. Zo werden onder meer, heel gewaagd, Jumbo ballonnen uitgedeeld voor de deur van 'collega' supermarkten in Aalsmeer.
 
Bedankt
De eerste 300 klanten werden woensdagmorgen hartelijk welkom geheten en bedankt voor hun komst met een fraaie bos bloemen. En wie tijdens de eerste week voor minimaal 25 euro aan boodschappen doet, krijgt daar een gratis taartje bij. Begrijpelijk dat zich vooral de eerste dag flinke rijen vormde voor de nieuwe super.
 
Opvallend
Op het eerste gezicht is vrijwel alles nieuw aan de supermarkt. Meest opvallende veranderingen zijn dat de in-en uitgang aan de kant van de Spoorlaan gerealiseerd is en dat de nieuwe 

supermarkt over een zelfscansysteem beschikt. Daarmee moet de klant nog sneller en gemakkelijker de boodschappen kunnen doen. Ergernis van lange wachtrijen horen volgens de 'zeven zekerheden' van Jumbo tot het verleden.
 
Portret
Ondanks alle feestelijkheden werd door het personeel toch ook stil gestaan bij de man die node gemist wordt. Voormalig eigenaar Kees-Jan Koster, die 19 februari van dit jaar overleed, wordt in herinnering gebracht middels een prachtige foto.Vanaf de muur kijkt zijn portret lachend de winkel in.
 
Foto's: Na een paar weken verbouwen is de ingang een flink aantal meters opgeschoven. Foto's Arjen Vos (AV)

Eén reactie

  1. Een prachtig gebaar, in een tijd dat ‘winst’ het sleutelwoord is in ons zakenleven, dat dhr. K.J. Koster nog zo aanwezig is in ZIJN zaak. Het zal wel even duren voordat C1000 uit ons geheugen is op deze plek. De winst zat hem toch in zijn menselijk gebaar. Bedankt Kees-Jan!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel