Gentlemen’s Place maakt Black Friday extra gezellig

Christiaan Sijnen en Peter Willemse (Foto Arjen Vos)

(Advertorial) De drukte in het centrum van Aalsmeer is deze dagen opvallend groot. Meer dan normaal sluiten zowel fietsers als automobilisten aan in een optocht naar dorp. De toeloop kent verschillende redenen. Het sinterklaasfeest staat voor de deur, december is bijna gearriveerd en… door Black Friday valt er veel voordeel te behalen. Bijvoorbeeld bij Gentlemen’s Place. De gerenommeerde herenmodezaak in de Zijdstraat pakt uit met kortingen variërend van 15 tot 40 procent.

De naam ‘zwarte vrijdag’ klinkt van zichzelf niet direct gezellig, ware het niet dat de associatie met voordeel shoppen voor een andere lading heeft gezorgd. De Black Friday bij Gentlemen’s Place is donderdag ingegaan en duurt tot en met zondagmiddag vijf uur. Zaterdagmiddag wordt deze illustere voordeelactie van extra sfeer voorzien door Mario Broerse. De in de regio bekende zanger, niet voor het eerst zingend actief tussen de fraaie en verleidelijke couture van Gentlemen’s Place, zorgt voor een vrolijke noot met een toegankelijk genre. Levende achtergrondmuziek bij het passen van shirt, trui of broek doen de klant even vergeten dat ergens nog een virus rondwaart.

Gastheren en tevens compagnons Christiaan Sijnen en Peter Willemse hebben zin in het actieweekend en staan voor iedere klant klaar met een welluidend advies. “De nadruk ligt in deze tijd op het casual deel van onze collectie,” aldus Willemse, “alles wat lekker draagbaar is. Daar hebben mannen op dit moment behoefte aan. En wij hebben uitgebreide keuze.”

Gentlemen’s Place
Zijdstraat 67
0297 – 767060
www.gentlemensplace.com

Lees vorig bericht

Maud gaat met Unity voor ‘Douze Points’

Lees volgend bericht

(Gast)column: Afhaalmaaltijd voor Mark en Hugo


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *