Gemeenten geven starter steun in rug

Er komt een tweede ronde van ZAAI. Dat is het programma van Amstelveen en Aalsmeer om met name startende ondernemers op weg te helpen met succesvol netwerken. Op donderdag 13 maart lossen de gemeentes het startschot voor ZAAI 2014.

Volgens beide gemeentes is de eerste editie een succes geweest. Er namen 17 startende ondernemingen aan deel, waaronder twee uit Aalsmeer. In beginsel is het een programma voor starters, gevestigde bedrijven en geïnteresseerden.

Volgens een gezamenlijk persbericht “delen succesvolle ondernemers op inspirerende wijze hun ervaringen” op de startbijeenkomst. Belangstellende bedrijven kunnen zich dan inschrijven voor het kosteloze programma, waarin individuele coaching, masterclasses en netwerken zijn opgenomen.

Leerzaam en nuttig
Deelnemer Marion Middelkoop-Huiskens van Vortho, een bedrijf voor gezondere voeding en levensstijl aan de Hornweg, vond de eerste ZAAI-editie bijzonder leerzaam. “Ik heb beter geleerd mijn bedrijf te verkopen en mijn dienstverlening te verbeteren. Ik ben ook productiever.” Het netwerken met collega-starters was “zeer nuttig” volgens de ondernemer.

Programma: ZAAI 2014
Tijdstip: 13 maart 16.00 uur
Locatie: Nest, Laan van Kronenburg 14, 1183 RS Amstelveen
Deelname: gratis
Aanmelden: via deze link

Op de foto de wethouders Verburg (Aalsmeer) en Groot (Amstelveen), die bij ondernemers het opbouwen van een goed netwerk willen stimuleren

Eén reactie

  1. Ik heb vandaag ook deze uitnodiging mogen ontvangen, dus ga zeker een kijkje nemen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin