FIQAS feestje met ‘family and friends’

Het begin van de Feestweek was voor Rob Geleijn, directeur van softwarebedrijf FIQAS, een mooi moment om ook feest te vieren. Afgelopen zaterdag stonden de deuren van het bedrijf gastvrij open om relaties een blik in de bijzondere wereld van de 'enen en nullen' te geven.

De ondernemer had weer flink uitgepakt met deze tweejaarlijkse traditie. Met een poffertjeskraam en een friettent voor de deur, ontvangst met koffie en gebak en diverse vormen van vermaak ontbrak het de gasten aan niets. De ballonnenknutselaar bezorgde de jeugdige bezoekers stralende gezichtjes en de goochelaar verblufte zijn publiek met onmogelijke truuks.

Levensecht panorama
Dat gebeurde ook met de rondleidingen door het bedrijf. Verzorgd door Rob zelf en het personeel. Het bezoek keek de ogen uit naar de in talrijke thema's opgezette werkruimtes. Van safari tot Inca's en van vliegtuigen tot de nautische waterwereld. Ook de muurschildering met Aalsmeers panorama sprak bij de familie en vrienden tot de verbeelding. Dankzij het mooie weer was het panorama dat een etage hoger vanaf het dakterras kon worden bewonderd helemaal schilderachtig.

Het bezoek ging niet met lege handen naar huis. Voor iedereen was er een rijkelijk gevuld boeket bloemen.

Foto's: Rob Geleijn schiet zelf een plaatje van zijn bezoek op het FIQASdak, publiek kijkt geboeid toe bij de vingervlugge truuks van de goochelaar. Foto's Arjen Vos

  

Lees vorig bericht

Gelijkspel RKDES tegen NFC

Lees volgend bericht

Drenkeling bleek zwemmende Pool


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *