Finalisten Onderneming van het Jaar bekend

(Foto pr)

(Door: redactie) Woensdag 20 september vond bij Waterdrinker Green Trade Center de laatste voorronde van de verkiezing Onderneming van het Jaar plaats. In totaal streden 26 ondernemers voor een finaleplek in vier onderscheidende categorieën: Starter, ZZP’er, MKB klein en MKB Groot.

De avond werd geopend door Wethouder Sven Spaargaren en Wouter de Vries, voorzitter van Nieuw Ondernemend Aalsmeer. Alle genomineerde ondernemers kregen hierna twee minuten de tijd om hun bedrijf te pitchen. Samen met eerder verstrekte bedrijfsinformatie en een grondig juryonderzoek werd een selectie gemaakt van twaalf bedrijven die doorgaan naar de finale op 17 november.

Winnaars
Stoer Bikes, Vesela Pani en Tuk Truck gaan door in de categorie starter. Beautysalon Moments, De Helpende Hand en Thee & Kaart in de categorie ZZP. Voor de categorie MKB klein zijn het Studio Casco, The Bright Shine en Bart Brugman die doorgaan. Voor MKB groot is die eer weggelegd voor Koninklijke De Vries Scheepsbouw, Renault Nieuwendijk en Bakkerij Vooges.

Finaleavond
De uiteindelijke verkiezing is op 17 november. Tijdens een feestelijke avond worden de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt. Ook wordt tijdens deze avond de innovatieprijs uitgereikt aan het meest innovatieve bedrijf.

Publieksprijs
Naast de door de jury gekozen winnaars, is er ook de publieksprijs. Alle 26 deelnemende bedrijven maken hiervoor kans. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete bedrijf via de website: nieuwondernemendaalsmeer.nl.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin