Feestelijk netwerken bij jarige @BorrelAalsmeer

Afgelopen donderdag werd het tweejarige jubileum gevierd van @BorrelAalsmeer. Restaurant Welkom Thuis was met zo’n 120 aanwezigen gevuld die het feestje met organisator Ingrid Claasen meevierden. Er werd gekletst en gelachen, maar naast gezelligheid was het doel netwerken. Maar dan wel met een knipoog, want er is altijd iets extra’s.  

De netwerkers werden welkom geheten met een cocktail Paisa Kola, kregen hapjes voorgeschoteld, mochten meedoen aan de popquiz van radio-icoon Tom Blomberg en luisterden naar de verschillende pitches. Ze konden ook op de gevoelige plaat vastgelegd worden door fotograaf Ramon van Jaarsveld en kunstwerken bewonderen van schilderes Dorrit Klomp. Iedereen ging naar huis met een doosjes exclusieve bonbons van Chocolaterie Albèrt.

Uitrol netwerkevents
Iedere tweede donderdag wordt @BorrelAalsmeer georganiseerd en organisator Ingrid Claasen heeft dit concept inmiddels uitgerold naar andere plaatsen, zoals @BorrelLinge. Achter de schermen zijn tien mensen betrokken die invulling geven aan de netwerkevents. Trots meldt Claasen dat het landelijke tijdschrift ‘De Zaak’ ook aandacht heeft besteed aan de borrel.

De volgende @BorrelAalsmeer is 11 december. Lees hier het achtergrondverhaal over @BorrelAalsmeer dat onlangs op deze website werd gepubliceerd. 

Foto's: Ingrid Claasen bedankt alle netwerkers voor hun aanwezigheid en de aanwezigen werden verwend met hapjes (foto's Arjen Vos)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel