Elektroloog in het zonnetje

Bij de feestelijke ingebruikname van de nieuwe BMX fietscrossbaan van De Bataaf in Zwanenburg troffen we zaterdag zomaar vriend van de site, Frans Sparnaaij van Elektrotechnisch installatiebedrijf P. Hoekwater BV. De ondernemer die ook wel als 'De Elektroloog' door het leven gaat, werd op het feestje als een van de sponsors in het zonnetje gezet. Als dank voor het meedenken en meewerken aan de elektrische installatie van de crossbaan kreeg Sparnaaij, die in gezelschap van echtgenote Louk de feestelijkheden bijwoonde, een fraai gedenkbord overhandigd. Ongetwijfeld heeft dat al een plaatsje gekregen in zijn kantoor.

Niet alleen is Sparnaaij als ondersteuner bij de fietsvereniging betrokken, de in Kudelstaart woonachtige Aalsmeerder heeft ook jaren met veel plezier en wisselend succes gekoerst voor De Bataaf. Dat is verleden tijd maar zijn betrokkenheid blijft, zij het nu op professioneel gebied.

Een bord in een van de spectaculair vormgegeven bochten laat zien aan wie de club de elektra op de baan te danken heeft. Dat de borden in een andere bocht nog steeds maagdelijk wit zijn, is Sparnaaij wel een doorn in het oog. “Binnenkort maar eens wat ondernemers benaderen om daar hun naam te laten bevestigen,” aldus de netwerker.

Foto's en tekst Arjen Vos

(advertentie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin