Dit weekend open dagen bij Camperhuren.nl

(Advertorial) Een nieuwe naam en een een nieuw onderkomen. Onlangs verhuisde Camperverhuur Amsterdam van de Legmeerdijk naar bedrijventerrein Hornmeer waar het verder gaat onder de nieuwe naam Camperhuren.nl. Om dit heuglijke feit te vieren en bestaande én nieuwe klanten kennis te laten maken met de nieuwe vestiging op Turfstekerstraat 26, zijn er zaterdag en zondag feestelijke open dagen van 10.00 tot 16.00 uur.

Camperverhuur Amsterdam bestaat al sinds 2008 en werd opgericht door Ernst Rauwenhoff. Zijn uit de hand gelopen hobby kreeg een vaste plek in een loods aan de Legmeerdijk 222. Er werd gestart met de verhuur van drie luxe en comfortabele campers, maar al snel werd de vraag naar campers groter.

Na bijna tien jaar is Camperverhuur Amsterdam uit de loods op de Legmeerdijk gegroeid en bleek een verhuizing én naamswijziging een logische vervolgstap. Sinds december heeft het bedrijf haar intrek genomen in een bedrijfspand aan de Turfstekerstraat.

Op de gelijknamige nieuwe website camperhuren.nl staan alle mogelijkheden en typen campers uitgebreid beschreven. Komend seizoen heeft Camperhuren.nl maar liefst 30 jonge en luxe campers in de verhuur. Naast de verhuur wordt er ook een markt bediend voor de verkoop én bemiddeling in luxe campers.

Feestelijk
Om de verhuizing en naamswijziging onder de aandacht te brengen, organiseert Camperhuren.nl dit weekend twee feestelijke open dagen. Alle campers zijn te bezichtigen, de medewerkers staan klaar om vragen te beantwoorden, u kunt genieten van een lekker hapje en drankje en zijn er mooie acties. Bovendien staan er kraampjes met informatie over diverse bestemmingen. Handig voor wie zich nog aan het oriënteren is op een mooie campervakantie.

Onbezorgd op reis
Belangrijk aspect bij Camperhuren.nl is de service. Zo is er altijd persoonlijke begeleiding, vóór en desgewenst tijdens de reis, zodat de klant onbezorgd op reis kan. Ook kan er tijdens de reis een handige app geraadpleegd worden waarin praktische informatie te vinden is. Daarnaast kunnen er allerlei pakketten worden bijgeboekt. Van een snackpakket of gevulde koelkast, tot opgemaakte bedden, een handdoekenpakket of huishoudpakket. Zelfs fietsen, een tuintafel met stoelen, reisgidsen of eindschoonmaak behoren tot de mogelijkheden.

De campers tenslotte zijn van alle gemakken voorzien, waaronder standaard een luifel, fietsendrager en volledige keukeninventaris.

Medewerkers gezocht
Om dit alles in goede banen te leiden en de campers voor elke klant weer piekfijn op te leveren is er ook goed personeel nodig. Door de groei van Camperhuren.nl zijn zij op zoek naar nieuwe parttime krachten, zowel allround medewerkers als schoonmakers/schoonmaaksters. Op de website camperhuren.nl staat meer informatie.

Foto boven: (vlnr) Ernst Rauwenhoff, Bernadette Out en Rogier Faber van Camperhuren.nl heten iedereen dit weekend van harte welkom, midden en onder: de loods met campers en het interieur van een camper.

(advertentie)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel