Dinsdag voorronde starters en MKB klein/midden

Het heeft even geduurd, maar dinsdag is het zover: de eerste voorronde voor de verkiezingen van de Onderneming van het Jaar 2014. Het is de beurt aan de genomineerden bij de starters en de bedrijven in de categorie MKB klein/midden (onder 20 fte). De avond voor lokale ondernemers, georganiseerd door Ondernemend Aalsmeer, vindt plaats in de Crown Studio's.

Tijdens de voorronde houden acht genomineerde ondernemers ieder een pitch. De presentatie van dit programmaonderdeel is in handen van wethouder Ad Verburg van economische zaken. Verder stelt interim-voorzitter Jan Driessen van Ondernemend Aalsmeer de nieuwe bedrijvenkoepel in het kort voor. Ook is er een inleiding over de toekomst van het Uiterweggebied.

Netwerkborrel
Vanaf 20.00 uur is de ontvangst. Om half negen begint het formele gedeelte. De pitches zijn gepland vanaf 20.40 uur. Rond half tien start de feestelijke netwerkborrel, met muziek. De organisatie verzoekt belangstellenden zich via de website van de Onderneming van het Jaar aan te melden.

De tweede en laatste voorronde voor de ondernemingsverkiezingen is op 24 september, voor de bedrijvencategorie MKB groot. De finaleavond is op 21 november. Ook deze beide evenementen worden gehouden in de Crown Studio's.

(Foto archief AV)

Lees vorig bericht

Foto 18: verzin en win…

Lees volgend bericht

Tennissers doneren aan gehandicapten


Plaats reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *