Derde plaats Hoekwater Duurzaam MKB Award

Een tikkeltje zenuwachtig, maar met volle moed ging Frans Sparnaaij, directeur van P. Hoekwater BV woensdagmiddag naar de uitreiking van de Duurzaam MKB Award Amstelland 2014 in Duivendrecht.

Het bedrijf vertegenwoordigde Aalsmeer en ging uiteindelijk met de derde plaats naar huis.

Het elektrotechnisch installatiebureau moest Taxi Electric uit Ouder-Amstel en Seedforfood uit Amstelveen voor zich dulden, maar had wel de meeste stemmen uit het publiek weten te bemachtigen. Via een website kon gestemd worden en Sparnaaij is trots dat zoveel mensen achter zijn bedrijf staan.

Meeste publieksstemmen
“De jury vond het opmerkelijk dat wij zoveel publieksstemmen hebben gekregen,” zegt Frans Sparnaaij. “Ik heb daar veel tijd en energie in gestoken en blijkbaar is onze achterban groot.” Blij is hij ook met het commentaar van één van zijn klanten die bij de verkiezingsavond in de zaal zat. “Ik had verreweg de beste pitch en dat is leuk om te horen.”

Het nieuwe bedrijf Taxi Electric, die met 100% elektrische taxi’s rijdt, ging met de eerste prijs en een geldbedrag van € 2000 naar huis. “Een terechte winnaar vind ik. Twee jonge jongens die nog maar twee jaar bezig zijn. Knap in deze lastige tijd.”

Het juryrapporten van Aalsmeer en regio Amstelland heeft Sparnaaij nog niet mogen ontvangen. “Die wil ik graag lezen, want je kunt er altijd weer wat van leren en er je voordeel mee doen.”

Foto's: directeur Frans Sparnaaij is trots dat hij de meeste publieksstemmen had ontvangen (foto archief AV) en de vijf finalisten wachten in spanning de einduitslag af (foto Laura Tas)

2 reacties

  1. In de jaren 1958-1959 heb ik 2 jaar bij Piet Hoekwater gewerkt met veel plezier. Ook toen was het dankzij Piet een vooruitstrevend bedrijf met veel progressie en veel compassie met het personeel.

  2. FANTASTISCH Frans! Gefeliciteerd! Wat zou Pieter ALWEER trots op je geweest zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
adv-Toneel