Debo-Vriendentoernooi op vrijdag de dertiende

Door: redactie.Zeg Harm, waarom zijn wij eigenlijk nog nooit bij The Beach geweest als bedrijfsuitje? Tja, dat is een goeie vraag…” 

Een week later at Harm Koningen van Debo Projects bij het eerste Aalsmeer Lokaal ondernemersontbijt, toevallig of niet, zijn croissantje naast Ruud Vismans van The Beach. Het belletje ging direct rinkelen bij Harm: Dit moeten wij niet alleen als bedrijfsuitje met het team gaan doen. We moeten groter denken, dus waarom niet onze vrienden en relaties uitnodigen?
In no-time werd zodoende samen met The Beach het eerste Debo-Vriendentoernooi op touw gezet. Volgens Harm sluit dit naadloos aan bij de kernwaarden van Debo: ‘Vrienden en Gewoon Doen’. En dus staat er komende vrijdag 13 mei het allereerste Debo-vriendentoernooi op de agenda: een avond vol sportiviteit, gezelligheid, verbinding en groei.
 
Groot spektakel
“Wij vonden het hoog tijd voor een sportief potje beachvolleybal, een borrel na afloop en vooral heel veel gezelligheid.  Ook al doe je niet mee met een team, iedereen is van harte welkom om een borrel te komen doen en mee te genieten,” aldus Harm die er graag een jaarlijks terugkerend evenement van wil maken. “Wat mij betreft blijven wij dit de komende jaren zeker organiseren. Het doel is om over drie jaar de gehele Beach af te huren en er een groot spektakel van te maken. Met het enthousiasme van de mannen van The Beach en Team Debo moet dit lukken.”
 
(Foto: Debo)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin