De leukste haarspeldjes voor baby’s en meisjes

Haaraccessoires zijn een leuke manier om je haar uit je gezicht te houden. Daarnaast ziet het er natuurlijk ook nog eens mooi uit. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor jonge meiden en zelfs baby’s. Er zijn namelijk ook haarspeldjes voor baby’s en meisjes verkrijgbaar en dus ook geschikt zijn voor de kleintjes onder ons. Lijkt dit jou ook leuk voor bijvoorbeeld je dochter of nichtje? Lees dan snel verder, want in dit artikel delen we de leukste haarspeldjes voor baby’s en meisjes!

Klik-klak haarspeldjes
De klik-klak haarspeldjes kent iedereen wel waarschijnlijk. Zoals de naam al verklapt, klik je deze haarspeldjes binnen een beweging in je haar. Ze zijn dus erg makkelijk in gebruik. Het voordeel van dit mechanisme is dat je helemaal niet veel haar hoeft te hebben en dat het speldje goed blijft zitten. Speciaal voor kleine baby’s zijn er klik-klak haarspeldjes in een mini-variant verkrijgbaar, van ongeveer twee tot drie centimeter lang. Voor oudere baby’s vanaf een jaar kun je haarspeldjes van vier centimeter kiezen. Zoek je klik-klak speldjes voor peuters, kleuters of oudere meiden, dan kun je de standaardmaat van zo’n vijf centimeter nemen.

Alligator haarspeldjes
Een ander populair type haarspeldjes voor baby’s en meisjes zijn de alligator haarspeldjes. De sluiting van deze speldjes doet je denken aan de bek van een alligator, maar het doet natuurlijk geen pijn als je deze speldjes in je haren draagt. Met een beweging “clip” je deze speldjes in je haren en net als bij de klik-klak speldjes komen ze in verschillende formaten. Daarmee zijn ze geschikt voor iedereen, van jonge baby’s tot oudere meisjes.

Haarspeldjes mixen en matchen
De bovengenoemde soorten haarspeldjes kun je eigenlijk overal wel kopen, onder andere bij de drogist. Zoek je echter iets wat nog niet iedereen heeft, dan zijn er ook handgemaakte varianten. Ideaal dus voor als je unieke haarspeldjes wilt hebben. Bij Mamayel.nl koop je bijvoorbeeld handgemaakte klik-klak en alligator speldjes in een setje die heel leuk samen te dragen zijn, maar individueel ook mooi zijn. Kies bijvoorbeeld voor haarspeldjes met gehaakte bloemetjes voor een extra vrolijke touch. Verder zijn er ook speldjes in verschillende tinten beige, bruin, roze en wit verkrijgbaar. De zorgvuldig gekozen kleuren en dessins staan bij alle haarkleuren en huidtinten mooi, dus ze vallen altijd goed in de smaak.

(Partnerbijdrage Mamayel.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin