De Lange biedt flexibele vakmensen en breed dienstenpakket

Albert de Lange (Foto Ton van Eenennaam)

AalsmeerVandaag geeft wekelijks een podium aan ondernemers die betrokken zijn bij de BusinessClub van FC Aalsmeer. In een kort interview vertellen deze ondernemers wie ze zijn en wat hun motivatie is en geven ze een inkijkje achter de schermen van hun bedrijf. Vandaag de beurt aan Albert de Lange van De lange Installatie Techniek BV.

Door: Hans van der Linden. De Lange Installatie Techniek is sinds 1929 actief als technisch installatiebedrijf. Begonnen als een klein familiebedrijf, is de Lange uitgegroeid tot een modern technisch installatiebedrijf. Kwaliteit en klantgerichtheid staan voorop.

Derde generatie
Albert en Ronald de Lange zijn de huidige eigenaren en inmiddels de derde generatie bij de Lange Installatietechniek. Albert, die sinds zijn zeventiende betrokken is bij het bedrijf en broer Ronald hebben een sluitende rolverdeling. Albert is verantwoordelijk voor de elektrisch- en beveiligingtechnische installaties en doet daarvoor acquisitie, het maken van offertes, de begeleiding van projecten en uiteraard de nazorg bij projecten en Ronald is verantwoordelijk voor het waterzijdig gedeelte, cv-warmtepomp installaties en het onderhoud en installatietechniek gedeelte.

De populariteit van bv-warmtepompen is sinds 2020 zeer sterk toegenomen. De huidige gasprijzen en ook het verduurzaminglabel voor kantoren en bedrijfsgebouwen heeft er toe bijgedragen dat gebouweigenaren veel vragen hebben hoe dit aan te pakken.

Maatwerk
Op dit moment bestaat het team De Lange Installatie Techniek uit dertien medewerkers. Bij De Lange Installatie Techniek staat de klant altijd centraal. Alles binnen het bedrijf is erop gericht om de klant het gevraagde maatwerk en service op een hoog niveau te bieden en door het brede specialisme kunnen zij u voor de diverse disciplines van dienst zijn, met als voordeel één aanspreekpunt voor alle disciplines.

Klanten zijn bedrijven, zorginstellingen, semioverheid en particulieren en het werkgebied is de Haarlemmermeer, Aalsmeer, Ronde Venen, groot Amsterdam tot aan Den Haag.

Optimaal effect
Bij De Lange Installatie Techniek is de installateur volgens Albert ook écht betrokken. “Iemand die niet louter uitvoert wat er gevraagd wordt, maar die expertise toevoegt. Die durft te adviseren en die meedenkt in de installatie én in de processen. Want vooral in bestaande bouw is het van belang, de zaken zo te organiseren, dat de overlast voor gebruikers minimaal blijft en het effect optimaal. Enerzijds door de betrokkenheid en flexibiliteit van onze vakmensen, anderzijds doordat wij een breed pakket aan diensten hebben die wij gecombineerd aan kunnen bieden: elektra, beveiliging, loodgieter, sanitair, cv-verwarming, warmtepomp, ventilatie en Onderhoud en Service.”

Erkend leerbedrijf
Naast de ervaren en permanent geschoolde monteurs werkt De Lange Installatie Techniek met monteurs in opleiding, die veelal via Stichting Installatie Werk NH worden aangetrokken waar De Lange Installatie Techniek al vijtien jaar mee samenwerkt.

Het motto: De jeugd heeft de toekomst, wordt door De Lange Installatie Techniek in praktijk gebracht. Zij bieden jonge enthousiaste monteurs de kans opgeleid te worden tot gediplomeerde kwalitatief zelfstandige monteurs.

Ambitie en uitdagingen
“Onze ambitie is om steeds bij te blijven in de nieuwste technieken en ontwikkelingen en permanent de klanttevredenheid te verhogen,” aldus Albert, “wij streven daarom vooral groei in kwaliteit na en niet zo zeer in kwantiteit.”

Ook De Lange Installatie Techniek kent haar uitdagingen. Deze liggen met name op behoud en scholing van de monteurs als op schaarste van producten en goederen. Maar ook op levertijden door de enorme vraag.

Business Club
Sinds een paar maanden is De Lange Installatie zogenaamd Technieklid van de Business Club FC Aalsmeer. Toen Albert hiervoor benaderd werd, hoefde hij daar niet lang over na te denken. “Als inwoner van Aalsmeer volgt ik sowieso de club en vind ik het altijd prettig om met ondernemers te brainstormen waar zij staan met hun bedrijf en waar zij heen willen. Inmiddels heb ik al twee ondernemersavonden bijgewoond die ik zeer interessant vond.”

De Lange Installatietechniek
Konnetlaantje 44, 1435 HW Rijsenhout
tel.: 0297-231515
info@delange-techniek.nl
www.delange-techniek.nl/
www.facebook.com/albert.delange.507?fref=ts

Ook lid worden van BusinessClub FC Aalsmeer? Meld je hier aan. Houd tevens onze LinkedIn-Pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin