De laatste werkbezoeken van de wethouder

Robert-Jan Jansen en Robert van Rijn (Foto Gemeente)

Door: redactie. Het aangekondigde afscheid kwam als een donderslag bij heldere hemel. Voor de precieze reden waarom Robert van Rijn heeft besloten te stoppen met het wethouderschap moet tot volgende week donderdag worden gewacht. Zijn lopende afspraken gaan en gingen gewoon door. Waaronder een aantal bedrijfsbezoeken deze week.

Afgelopen woensdag was de VVD-wethouder welkom bij drie bedrijven. Bij Langeraad Installatie kreeg hij hij van eigenaar Marcel Langeraad onder meer uitleg over de installatie van warmtepompen en bij het eveneens op Green Park gesitueerde Bart Brugman BV vernam hij de ins en outs van behang en stoffen.

De ondernemer die kan zeggen dat hij de laatste was wiens bedrijf was bezocht door wethouder Van Rijn was Robert-Jan Jansen van het aan de Zwarteweg gelegen Werkgroup. In mei 2013 was het onder meer in verzuimbegeleiding en HR-ondersteuning gespecialiseerde bedrijf ook al het eerste dat door toenmalig burgemeester Jobke Vonk geopend werd, waarmee de cirkel van gemeentelijke belangstelling rond is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin