Christiani komt met meer variatie

(Foto Christiani)

(Advertorial) Op veler verzoek breidt Christiani de menukaart van de pizzabar uit met een grote variatie aan nieuwe gerechten. De nieuwe kaart wordt met ingang van deze week in gebruik genomen.

Volgens eigenaar Jorn Varenhorst ontkwam het restaurant niet aan de vraag van de gasten. “Al sinds de opening van onze pizzabar wordt er met regelmaat aan ons gevraagd of we niet meer kunnen serveren dan alleen pizza’s. Aan deze wens gaan we vanaf nu gehoor geven en daarom hebben we een kaart samengesteld met daarop meer antipasti, dolci pasta gerechten en ook een aantal Italiaanse hoofdgerechten.” Varenhorst noemt daarbij onder Spezzatino (wild stoof in rode wijn) tagliata di manzo (steak) en een vis van de dag, “zo is er dus altijd voor iedereen iets te kiezen.”

Tegelijkertijd zal door het grotere aanbod op de menukaart van de pizzabar de Osteria op de eerste verdieping de komende periode alleen nog op vrijdag- en zaterdagavond geopend zijn. In de Osteria blijft de menukaart hetzelfde en kunnen gasten op deze avonden genieten van een viergangenmenu vanaf €44,50 en bijpassend wijnarrangement voor 25 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin
banner_martinez
adv desiree klein
mjk-advies
LJ-de-Vries
S4H
flower art museum
historische tuin